СВИНИНА З ГРИБАМИ

СВИНИНА З ГРИБАМИ

СВИНИНА З ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • сіль – за смаком
  • перець червоний – за смаком
  • печериці – 100 г
  • часник – 10 г
  • оцет винний
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">перець чорний – за смаком

  • свинина стейк – 200 г
  • кінза – 15 г
  • масло рослинне
  • цибуля ріпчаста – 80 г

Для сирної & quot ; шапочки & quot;

  • тертий сир Гауда – 60 г

Для сирної & quot; шапочки & quot;

  • майонез – 1 ст. л.
  • яйце – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину замаринувати з сіллю, червоним перцем, часником. Смажити на олії з обох сторін 15 хвилин до напівготовності. Крок 2

СВИНИНА З ГРИБАМИ

Лук нарізати кубиками, шампіньйони тонкими пластинами. На середньому вогні в казані пасерувати цибулю. Додати шампіньйони і подрібнену кінзу, сіль, червоний і чорний перець, скропити оцтом і тушкувати 30 хвилин. Готові гриби викласти на м'ясо. Крок 3

СВИНИНА З ГРИБАМИ

Гриби закрити сирної “шапочкою” (суміш з сиру, яйця і майонез). Запікати в розігрітій до 180 & deg; C духовці 30 хвилин.

0/5 (0 Reviews)