Інгредієнти
- сіль – за смаком
- перець червоний – за смаком
- печериці – 100 г
- часник – 10 г
- оцет винний
- свинина стейк – 200 г
- кінза – 15 г
- масло рослинне
- цибуля ріпчаста – 80 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">перець чорний – за смаком
Для сирної & quot ; шапочки & quot;
- тертий сир Гауда – 60 г
Для сирної & quot; шапочки & quot;
- майонез – 1 ст. л.
- яйце – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину замаринувати з сіллю, червоним перцем, часником. Смажити на олії з обох сторін 15 хвилин до напівготовності. Крок 2
Лук нарізати кубиками, шампіньйони тонкими пластинами. На середньому вогні в казані пасерувати цибулю. Додати шампіньйони і подрібнену кінзу, сіль, червоний і чорний перець, скропити оцтом і тушкувати 30 хвилин. Готові гриби викласти на м'ясо. Крок 3
Гриби закрити сирної “шапочкою” (суміш з сиру, яйця і майонез). Запікати в розігрітій до 180 & deg; C духовці 30 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!