Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> копчений бекон – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичину нарізати великими шматками, натерти сіллю і перцем, обваляти в борошні. Порціями обсмажувати в каструлі в розігрітій олії, до коричневого кольору. Викладати на блюдо. Крок 2
Чебрець, горошини перцю і лавровий лист зав'язати в полотняну ганчірочку. Цибулю, моркву і часник очистити, подрібнити. Помідори вимити і нарізати скибочками. Цибулю, моркву і часник покласти в каструлю, де смажилося м'ясо. Готувати, помішуючи і зіскрібаючи м'ясний сік, 10 хв. Додати помідори і готувати ще 5 хв. Крок 3
влити половину вина, випаровувати 10 хв. Влити 300 мл води і вино, що залишилося. Крок 4
Повернути в каструлю м'ясо, покласти мішечок з прянощами. Довести до кипіння. Накрити і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 2 ч. Крок 5
Приготувати гарнір. Цибулини очистити, опустити в киплячу воду на 7 хв., Потім відкинути на друшляк, дати охолонути. Гриби вимити й обсушити. Бекон нарізати невеликими шматочками. Крок 6
розігріти в сковороді трохи олії, покласти бекон. Готувати до тих пір, поки не витопити практично весь жир. Шумівкою перекласти шкварки на паперові рушники. Покласти в сковороду цибулю, гриби і нарізану кубиками солодкий перець (за бажанням), додати вершкове масло і готувати до золотистого кольору, 5-7 хв. Приправити сіллю, зняти з вогню. Готове м'ясо викласти з каструлі на блюдо. З соусу видалити мішечок з прянощами. Додати шкварки, цибулю і гриби. Перемішати і довести до кипіння. Залити соусом м'ясо і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!