СВИНИНА з овочами на шпажки

& quot; Шашличок & quot; в домашніх умовах. Свинина нанизується на шпажки з беконом і завдяки цьому вбирає його аромат, виходить незрівнянно смачно, а головне – швидко і святково.

 СВИНИНА з овочами на шпажки

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • Свинина – 300 г
  • Бекон – 100 г
  • Лук – 1 шт .
  • Кабачок – 1/2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Масло, сіль, спеції

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Шпаги замочити у воді на 30 хвилин Свинину нарізати великим кубиком Бекон, цибуля, кабачок і перець нарізати кубиками. Крок 2

СВИНИНА з овочами на шпажки

Нанизати на шпажки в наступному порядку: Перець, кабачок, цибулю, бекон, свинина, бекон і т.д. Обсмажити з двох сторін по 8 хвилин Крок 3

 СВИНИНА з овочами на шпажки

Посолити, поперчити. Смачного! Корисна порада

Шпаги перед приготуванням потрібно замочити на півгодини у воді, тоді вони не будуть вбирати сік з м'яса.

Господині на замітку

Щоб свинина вийшла соковитою, не потрібно солити її під час приготування, краще посолити готове блюдо.

0/5 (0 Reviews)