& quot; Шашличок & quot; в домашніх умовах. Свинина нанизується на шпажки з беконом і завдяки цьому вбирає його аромат, виходить незрівнянно смачно, а головне – швидко і святково.
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Свинина – 300 г
- Бекон – 100 г
- Лук – 1 шт .
- Кабачок – 1/2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Масло, сіль, спеції
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Шпаги замочити у воді на 30 хвилин Свинину нарізати великим кубиком Бекон, цибуля, кабачок і перець нарізати кубиками. Крок 2
Нанизати на шпажки в наступному порядку: Перець, кабачок, цибулю, бекон, свинина, бекон і т.д. Обсмажити з двох сторін по 8 хвилин Крок 3
Посолити, поперчити. Смачного! Корисна порада
Шпаги перед приготуванням потрібно замочити на півгодини у воді, тоді вони не будуть вбирати сік з м'яса.
Господині на заміткуЩоб свинина вийшла соковитою, не потрібно солити її під час приготування, краще посолити готове блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!