Інгредієнти
- ківі – 4 шт.
- сіль – за смаком
- сік апельсиновий – 100 мл
- бульйон м'ясний – 200 мл
- філе свинини – 700 г
- вино сухе біле – 100 мл
- цукор – 3 ч. л.
- картопляний крохмаль – 2 ч. л.
- цибуля дрібний – 2 шт.
- масло рослинне – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати шматочками середньої величини. Посолити, поперчити і обсмажити в 2 ст. л. розігрітого масла, по 7 хв. з обох сторін. Залишити в теплі. Крок 2
Ківі і цибулю очистити, подрібнити. Обсмажити цибулю в маслі, що залишилося, 5 хв. Додати вино, сік і цукор, уварити суміш до однієї третини. Покласти ківі і готувати 4 хв. Крок 3
Закип'ятити бульйон. Тонкою цівкою влити в нього розведений в 4 ст. л. води крохмаль. Додати соус, сіль і перець, готувати 3 хв. Подавати м'ясо з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!