СВИНИНА з соусом З КІВІ

СВИНИНА з соусом З КІВІ

Інгредієнти

  • ківі – 4 шт.
  • сіль – за смаком
  • сік апельсиновий – 100 мл
  • бульйон м'ясний – 200 мл
  • філе свинини – 700 г
  • вино сухе біле – 100 мл
  • цукор – 3 ч. л.
  • картопляний крохмаль – 2 ч. л.
  • цибуля дрібний – 2 шт.
  • масло рослинне – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинину нарізати шматочками середньої величини. Посолити, поперчити і обсмажити в 2 ст. л. розігрітого масла, по 7 хв. з обох сторін. Залишити в теплі. Крок 2

СВИНИНА з соусом З КІВІ

Ківі і цибулю очистити, подрібнити. Обсмажити цибулю в маслі, що залишилося, 5 хв. Додати вино, сік і цукор, уварити суміш до однієї третини. Покласти ківі і готувати 4 хв. Крок 3

СВИНИНА з соусом З КІВІ

Закип'ятити бульйон. Тонкою цівкою влити в нього розведений в 4 ст. л. води крохмаль. Додати соус, сіль і перець, готувати 3 хв. Подавати м'ясо з соусом.

0/5 (0 Reviews)