Інгредієнти
- яйце – 2 шт.
- філе свинини – 250 г
- горіх мускатний
- великий зелений солодкий перець – 1 шт.
- сіль – за смаком
- варено-копчений окіст – 350 г
- смужки бекону – 12 шт.
- свиняча печінка – 350 г
- цибуля дрібний – 1 шт.
- сушений шавлія – 2 ч. л.
- херес – 100 мл
- горошини запашного і чорного перцю – по 0,5 ч. л.
- масло вершкове – 0,5 ст. л.
- часник – 3 зубчики
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">вершки жирністю 35% – 100 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити, дрібно нарізати. Обсмажити в розігрітому вершковому маслі, 6 хв. Дати охолонути. Крок 2
З окосту зрізати жир, м'якоть нарізати дрібними кубиками. Солодкий перець вимити, видалити серцевину. М'ясо і печінку промити, печінку очистити від плівок. Нарізати м'ясо, печінку, жир з окосту і перець довільними шматками і пропустити через м'ясорубку. Крок 3
Збити вершки з яйцями в однорідну масу. Горошини перцю прогріти, 1-2 хв., На сухій розжареній сковороді, потім потовкти у велику крихту. Крок 4
З'єднати у великій мисці приготований фарш, нарізаний окіст , яєчну суміш, обсмажену цибулю і часник, херес і перець. Посолити, додати шавлія і мускатний горіх. Масу ретельно вимісити і прибрати в холодильник мінімум на 6 год. Крок 5
Застелить прямокутну форму для випічки половиною смужок бекону так, щоб вони злегка заходили один на одного. Крок 6
Викласти підготовлену масу, зверху застелити залишилися смужками, щільно закрити фольгою. Поставити форму в глибоке деко і влити воду, щоб вона доходила по висоті до середини форми. Запікати 1 ч. 45 хв. при 180 & deg; C. Стежити, щоб вода не википала. Остиглий паштет витримати в холодильнику під пресом 2-3 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!