НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

Інгредієнти

  • яйце – 2 шт.
  • філе свинини – 250 г
  • горіх мускатний
  • великий зелений солодкий перець – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • варено-копчений окіст – 350 г
  • смужки бекону – 12 шт.
  • свиняча печінка – 350 г
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">вершки жирністю 35% – 100 мл

  • сушений шавлія – ​​2 ч. л.
  • херес – 100 мл
  • горошини запашного і чорного перцю – по 0,5 ч. л.
  • масло вершкове – 0,5 ст. л.
  • часник – 3 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

Лук і часник очистити, дрібно нарізати. Обсмажити в розігрітому вершковому маслі, 6 хв. Дати охолонути. Крок 2

НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

З окосту зрізати жир, м'якоть нарізати дрібними кубиками. Солодкий перець вимити, видалити серцевину. М'ясо і печінку промити, печінку очистити від плівок. Нарізати м'ясо, печінку, жир з окосту і перець довільними шматками і пропустити через м'ясорубку. Крок 3

НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

Збити вершки з яйцями в однорідну масу. Горошини перцю прогріти, 1-2 хв., На сухій розжареній сковороді, потім потовкти у велику крихту. Крок 4

НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

З'єднати у великій мисці приготований фарш, нарізаний окіст , яєчну суміш, обсмажену цибулю і часник, херес і перець. Посолити, додати шавлія і мускатний горіх. Масу ретельно вимісити і прибрати в холодильник мінімум на 6 год. Крок 5

НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

Застелить прямокутну форму для випічки половиною смужок бекону так, щоб вони злегка заходили один на одного. Крок 6

НЕДІЛЬНИЙ ПОШИТТЯ

Викласти підготовлену масу, зверху застелити залишилися смужками, щільно закрити фольгою. Поставити форму в глибоке деко і влити воду, щоб вона доходила по висоті до середини форми. Запікати 1 ч. 45 хв. при 180 & deg; C. Стежити, щоб вода не википала. Остиглий паштет витримати в холодильнику під пресом 2-3 ч.

0/5 (0 Reviews)