Інгредієнти
- часник – 1 зубчик
- сіль – за смаком
- молоко – 100 мл
- дріжджі сухі – 1 ч. л.
- свинячий фарш – 400 г
- очищені креветки – 150 г
- білки – 2 шт.
- масло оливкове – 1 ст . л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 550 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Білки збити з дрібкою солі, влити тепле молоко, всипати дріжджі. Перемішати, влити оливкове масло і, поступово додаючи борошно, замісити круте тісто. Залишити в теплому місці на 1 ч. Крок 2
Додати в м'ясний фарш подрібнений часник, сіль і перець. Ретельно вимісити. Покласти креветки, перемішати. Крок 3
Тісто обминути, розділити на рівні частини і розкачати в круг. Покласти в центр начинку, краї защипнути. Готувати на паровій бані 25 хв. Подавати гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!