ПИРОЖКИ СО СВИНИНОЮ І креветками

ПИРОЖКИ СО СВИНИНОЮ І креветками

Інгредієнти

  • часник – 1 зубчик
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 550 г

  • молоко – 100 мл
  • дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • свинячий фарш – 400 г
  • очищені креветки – 150 г
  • білки – 2 шт.
  • масло оливкове – 1 ст . л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПИРОЖКИ СО СВИНИНОЮ І креветками

Білки збити з дрібкою солі, влити тепле молоко, всипати дріжджі. Перемішати, влити оливкове масло і, поступово додаючи борошно, замісити круте тісто. Залишити в теплому місці на 1 ч. Крок 2

ПИРОЖКИ СО СВИНИНОЮ і креветками

Додати в м'ясний фарш подрібнений часник, сіль і перець. Ретельно вимісити. Покласти креветки, перемішати. Крок 3

ПИРОЖКИ СО СВИНИНОЮ І креветками

Тісто обминути, розділити на рівні частини і розкачати в круг. Покласти в центр начинку, краї защипнути. Готувати на паровій бані 25 хв. Подавати гарячими.

0/5 (0 Reviews)