Сочевичну СУП СО СВИНИНОЮ

сочевичну СУП СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • чорний перець горошком – за смаком
  • маслини без кісточок – 100 г
  • сік 0,5 лимона
  • сіль – за смаком
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • морква середнього розміру – 1 шт.
  • протерта м'якоть томатів – 6 ст. л.
  • свинина на кісточці – 300 г
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • рожева сочевиця – 200 г
  • горіх мускатний

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 сочевичну СУП СО СВИНИНОЮ

Покласти м'ясо в каструлю з 1,5 л води, довести до кипіння, зняти піну. Додати перець і варити 1 год. Овочі очистити, нарізати і обсмажити в розігрітій олії, 6 хв. Крок 2

сочевичну СУП СО СВИНИНОЮ

Бульйон процідити, додати лимонний сік і сіль, знову довести до кипіння. Крок 3

сочевичну СУП СО СВИНИНОЮ

Додати сочевицю і варити 7 хв. Покласти обсмажені овочі, маслини, помідори і мускатний горіх, варити ще 7 хв. М'ясо нарізати шматочками, додати в суп, прогріти, 3 хв.

0/5 (0 Reviews)