Інгредієнти
- чорний перець горошком – за смаком
- маслини без кісточок – 100 г
- сік 0,5 лимона
- сіль – за смаком
- цибуля дрібний – 1 шт.
- морква середнього розміру – 1 шт.
- протерта м'якоть томатів – 6 ст. л.
- свинина на кісточці – 300 г
- масло рослинне – 2 ст. л.
- рожева сочевиця – 200 г
- горіх мускатний
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Покласти м'ясо в каструлю з 1,5 л води, довести до кипіння, зняти піну. Додати перець і варити 1 год. Овочі очистити, нарізати і обсмажити в розігрітій олії, 6 хв. Крок 2
Бульйон процідити, додати лимонний сік і сіль, знову довести до кипіння. Крок 3
Додати сочевицю і варити 7 хв. Покласти обсмажені овочі, маслини, помідори і мускатний горіх, варити ще 7 хв. М'ясо нарізати шматочками, додати в суп, прогріти, 3 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!