Салат з свинячий окіст з грушею

Це дуже швидкий ситний салат з грушами і м'ясом. Він прекрасно підходить для передсвяткових днів, коли ви зайняті приготуваннями для новорічного столу, а перекусити колись

Інгредієнти

  • сир фета – 150 г
  • стиглі груші – 2 шт.
  • горіхи кедрові – 100 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> варені жовтки – 2 шт.

  • гостра гірчиця – 1 ч. л.
  • оливкова олія для заправки – 4 ст. л.
  • варено-копчений свинячий окіст – 300 г
  • бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • рукола – 150 г
  • сметана – 100 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Салат з свинячий окіст з грушею

окіст і фету нарізати кубиками. Груші розрізати навпіл, видалити серцевину. М'якоть нашаткувати соломкою. Крок 2

Салат з свинячий окіст З груша

Руколу вимити, обсушити. Перемішати в мисці окіст, груші, фету і руколу. Крок 3

Салат з свинячий окіст З груша

В окремій мисці збити жовтки з оцтом і гірчицею. Потроху ввести оливкова олія. Додати сметану, приправити сіллю і перцем. Заправити салат, посипати горішками і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)