Інгредієнти
- жовтий солодкий перець – 1 шт.
- часник – 5 зубчиків
- по щіпці сушеного кмину і чебрецю
- квашена капуста – 300 г
- свиняче сало – 50 г
- паста томатна – 2 ст. л.
- червоний мелений перець – 0,5 ч. л.
- свиняча грудинка – 700 г
- бекон – 100 г
- картопля – 5 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- вино сухе біле – 200 мл
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Грудинку вимити, обсушити і нарізати однаковими шматками середнього розміру. Розтопити в каструлі свиняче сало і обсмажити м'ясо, помішуючи, до коричневої скоринки, 15-20 хв. Посолити і перекласти в миску. Крок 2
Лук очистити, дрібно нарізати і смажити в каструлі з жиром 6 хв. Посипати червоним меленим перцем, покласти томатну пасту. Влити вино і 0,8 л води і довести до кипіння. Крок 3
Капусту нарізати, додати в каструлю і тушкувати під кришкою на маленькому вогні, 30 хв. Крок 4
Картопля і часник очистити, картоплю нарізати великими кубиками, часник – скибочками. Солодкий перець вимити і нашаткувати соломкою, видаливши серцевину. У сковороді розігріти олію і обсмажити перець, 6-7 хв. Крок 5
Додати в каструлю до капусти часник, обсмажене м'ясо і солодкий перець. Готувати 8 хв. Покласти картоплю, кмин і чебрець. Накрити каструлю кришкою і тушкувати 15 хв. Крок 6
Покласти в сковороду з маслом, що залишилося нарізаний дрібними кубиками бекон і смажити на сильному вогні 5-6 хв. При подачі до столу посипати страву шматочками бекону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!