КАПУСТА В КАРАМЕЛІ з часником

КАПУСТА В КАРАМЕЛІ з часником

Інгредієнти

  • качан білокачанної капусти – близько 1 кг
  • часник – 1 зубчик
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • цукор – 3 ст. л.
  • варено-копчений окіст – 100 г
  • кмин – 1 ст. л.
  • цибуля дрібний – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • яблучний оцет – 3 ст. л.
  • біле вино – 100 мл

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 КАПУСТА в КАРАМЕЛІ з часником

Цукор розтопити в каструлі і нагрівати до тих пір, поки він не придбає коричневий колір. Влити оцет і масло, готувати 2 хв. Додати дрібно нарізану цибулю і часник, смажити 5 хв. Крок 2

Капусту очистити від верхнього листя і нарізати вузькими пластинами. Покласти в каструлю, посипати кмином, сіллю і перцем, обсмажувати, помішуючи, 6 хв. Влити вино і поставити каструлю в розігріту до 180 & deg; C духовку на 45 хв. Крок 3

Окорок нарізати кубиками, обсмажити в розігрітому вершковому маслі до золотистого кольору, 8 хв. Перемішати капусту з окостом.

0/5 (0 Reviews)