АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Інгредієнти

  • цибуля дрібний – 2 шт.
  • картопля – 500 г
  • бекон – 150 г
  • зварені круто яйця – 3 шт.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • огірки мариновані – 2 шт.
  • червоний винний оцет – 2 ст. л.
  • гарбузова олія – ​​3 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • грубозерниста гірчиця – 1 ч. л.
  • часник – 3 зубчики
  • по щіпці кмину і насіння кропу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Картопля ретельно вимити, залити гарячою водою і варити 20-25 хв., до готовності. Крок 2

АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Лук і часник очистити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник – скибочками. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 4 хв. Додати часник, готувати ще 1 хв. Перекласти в миску. Крок 3

АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Бекон нарізати тонкими смужками і обсмажити на сковороді, де смажився цибулю, 7 хв. Викласти на паперовий рушник, щоб стік жир. Крок 4

АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Картопля злити, остудити. Потім очистити і нарізати скибочками. Огірочки нарізати невеликими кубиками, яйця – великими часточками. Крок 5

АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Насіння кропу розтерти в ступці. Збити в маленькій мисці гарбузова олія, гірчицю, оцет, сіль і перець. Змішати з кмином і насінням кропу. Крок 6

АВСТРИЙСКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

З'єднати в мисці картоплю, огірочки, бекон, обсмажені цибулю і часник. Полити заправкою і перемішати. Розкласти по тарілках і прикрасити часточками яєць. Можна посипати зеленню петрушки.

0/5 (0 Reviews)