Інгредієнти
- цибуля дрібний – 2 шт.
- картопля – 500 г
- бекон – 150 г
- зварені круто яйця – 3 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- огірки мариновані – 2 шт.
- червоний винний оцет – 2 ст. л.
- гарбузова олія – 3 ст. л.
- сіль – за смаком
- грубозерниста гірчиця – 1 ч. л.
- часник – 3 зубчики
- по щіпці кмину і насіння кропу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля ретельно вимити, залити гарячою водою і варити 20-25 хв., до готовності. Крок 2
Лук і часник очистити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник – скибочками. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 4 хв. Додати часник, готувати ще 1 хв. Перекласти в миску. Крок 3
Бекон нарізати тонкими смужками і обсмажити на сковороді, де смажився цибулю, 7 хв. Викласти на паперовий рушник, щоб стік жир. Крок 4
Картопля злити, остудити. Потім очистити і нарізати скибочками. Огірочки нарізати невеликими кубиками, яйця – великими часточками. Крок 5
Насіння кропу розтерти в ступці. Збити в маленькій мисці гарбузова олія, гірчицю, оцет, сіль і перець. Змішати з кмином і насінням кропу. Крок 6
З'єднати в мисці картоплю, огірочки, бекон, обсмажені цибулю і часник. Полити заправкою і перемішати. Розкласти по тарілках і прикрасити часточками яєць. Можна посипати зеленню петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!