В цей суп можна додати прянощі, наприклад, розмарин або шафран.
& nbsp;
Інгредієнти
- картопля – 450 г
- ріпчаста цибулина – 1 шт.
- стебло цибулі-порею – 1 шт.
- смужки бекону – 4 шт.
- сік 0,5 лимона
- сіль – за смаком
- масло вершкове – 1,5 ст. л.
- бульйон курячий – 1,2 л
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля і ріпчасту цибулю очистити, цибулю-порей промити. Картоплю нарізати кубиками, бекон – шматочками, цибулю і цибулю-порей – тонкими півкільцями. Крок 2
У каструлі розігріти вершкове масло і обсмажити бекон, 4 хв. Додати цибулю і цибулю-порей, готувати 5 хв. Покласти картоплю, тушкувати на маленькому вогні ще 5 хв. Крок 3
Влити бульйон, довести до кипіння і варити 20 хв. Приправити сіллю і перцем. Розлити суп по тарілках, додати лимонний сік за смаком. Можна посипати зеленню петрушки і покласти по 1 ст. л. сметани або жирних вершків.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!