СУП З КАРТОПЛІ з луком-пореєм

В цей суп можна додати прянощі, наприклад, розмарин або шафран.
& nbsp;

 СУП ІЗ КАРТОПЛІ з луком-пореєм

Інгредієнти

  • картопля – 450 г
  • ріпчаста цибулина – 1 шт.
  • стебло цибулі-порею – 1 шт.
  • смужки бекону – 4 шт.
  • сік 0,5 лимона
  • сіль – за смаком
  • масло вершкове – 1,5 ст. л.
  • бульйон курячий – 1,2 л

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СУП ІЗ КАРТОПЛІ з луком-пореєм

Картопля і ріпчасту цибулю очистити, цибулю-порей промити. Картоплю нарізати кубиками, бекон – шматочками, цибулю і цибулю-порей – тонкими півкільцями. Крок 2

СУП ІЗ КАРТОПЛІ З ЛУКОМ -ПОРЕЕМ

У каструлі розігріти вершкове масло і обсмажити бекон, 4 хв. Додати цибулю і цибулю-порей, готувати 5 хв. Покласти картоплю, тушкувати на маленькому вогні ще 5 хв. Крок 3

СУП ІЗ КАРТОПЛІ З ЛУКОМ -ПОРЕЕМ

Влити бульйон, довести до кипіння і варити 20 хв. Приправити сіллю і перцем. Розлити суп по тарілках, додати лимонний сік за смаком. Можна посипати зеленню петрушки і покласти по 1 ст. л. сметани або жирних вершків.

0/5 (0 Reviews)