Минестроне & ndash; не що інше, як ситний овочевий суп, в який додають пасту, рис або перловку. Рецептів минестроне стільки ж, скільки і рецептів борщу, так що строго дотримуватися рецепта не обов'язково. Доповніть суп по сезону шматочками гарбуза або зеленим горошком, білою квасолею або соусом песто.
Інгредієнти
- 1/2 склянки перловки
- 5 гілочок петрушки
- 2 зубчики часнику
- 300 г фаршу з свинини і яловичини
- 1 ст. л. манної крупи
- 4 скибочки бекону
- 1 середня цибулина
- 1 середня морквина
- 1 стебло селери
- 1 середній цукіні
- 2 стиглих помідора
- 1 л курячого бульйону
- 2 ст. л. томатної пасти
- 100 г шпинату
- оливкова олія
- стружка пармезану для подачі
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замочіть перловку мінімум на 3 год. Крок 2
Дрібно наріжте листя петрушки, очистіть і подрібніть часник. Змішайте фарш з петрушкою і часником, додайте манну крупу, посоліть і добре поперчіть. Мокрими руками скачайте маленькі фрикадельки. Крок 3
Наріжте бекон маленькими шматочками. Очистіть овочі та наріжте маленькими кубиками. Крок 4
Розігрійте оливкову олію в каструлі, покладіть фрикадельки і обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку. Крок 5
Додайте ще трохи олії в каструлю, якщо потрібно. Покладіть бекон, цибуля, морква і селера і смажте, помішуючи, 5 хв. Додайте цукіні і помідори і продовжуйте готувати ще 3-4 хв. Влийте курячий бульйон, покладіть перловку і томатну пасту і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп, періодично помішуючи, 20 хв. або до тих пір, поки перловка не стане м'якою. Крок 6
Поверніть в каструлю фрикадельки і продовжуйте варити суп ще 10 хв. Приправте сіллю і перцем і додайте шпинат. Готуйте 3 хв. і зніміть каструлю з вогню. Крок 7
Розлийте минестроне по тарілках і посипте стружкою пармезану.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!