Ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ з перловкою і фрикадельки

Минестроне & ndash; не що інше, як ситний овочевий суп, в який додають пасту, рис або перловку. Рецептів минестроне стільки ж, скільки і рецептів борщу, так що строго дотримуватися рецепта не обов'язково. Доповніть суп по сезону шматочками гарбуза або зеленим горошком, білою квасолею або соусом песто.

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ з перловкою і фрикадельки

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ з перловкою і фрикадельки

Інгредієнти

  • 1/2 склянки перловки
  • 5 гілочок петрушки
  • 2 зубчики часнику
  • 300 г фаршу з свинини і яловичини
  • 1 ст. л. манної крупи
  • 4 скибочки бекону
  • 1 середня цибулина
  • 1 середня морквина
  • 1 стебло селери
  • 1 середній цукіні
  • 2 стиглих помідора
  • 1 л курячого бульйону
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 100 г шпинату
  • оливкова олія
  • стружка пармезану для подачі
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замочіть перловку мінімум на 3 год. Крок 2

Дрібно наріжте листя петрушки, очистіть і подрібніть часник. Змішайте фарш з петрушкою і часником, додайте манну крупу, посоліть і добре поперчіть. Мокрими руками скачайте маленькі фрикадельки. Крок 3

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ З перловки і фрикадельки

Наріжте бекон маленькими шматочками. Очистіть овочі та наріжте маленькими кубиками. Крок 4

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ з перловкою і фрикадельки

Розігрійте оливкову олію в каструлі, покладіть фрикадельки і обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку. Крок 5

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ З перловки і фрикадельки

Додайте ще трохи олії в каструлю, якщо потрібно. Покладіть бекон, цибуля, морква і селера і смажте, помішуючи, 5 хв. Додайте цукіні і помідори і продовжуйте готувати ще 3-4 хв. Влийте курячий бульйон, покладіть перловку і томатну пасту і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп, періодично помішуючи, 20 хв. або до тих пір, поки перловка не стане м'якою. Крок 6

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ З перловки і фрикадельки

Поверніть в каструлю фрикадельки і продовжуйте варити суп ще 10 хв. Приправте сіллю і перцем і додайте шпинат. Готуйте 3 хв. і зніміть каструлю з вогню. Крок 7

ситно ОВОЩНОЙ МИНЕСТРОНЕ з перловки і фрикадельки

Розлийте минестроне по тарілках і посипте стружкою пармезану.

0/5 (0 Reviews)