На кулінарних форумах чимало списів поламано в спробах з'ясувати яке воно & ndash; ідеальне пельменное тісто. Чи треба робити його тільки на борошні і воді, чи варто додавати яйця і тим більше молоко або кефір. Не будемо вступати в дебати, а краще підемо і Наліпимо пельменів. І тісто замісити на кефірі & ndash; воно виходить дуже ніжним і еластичним. На наш погляд, такий варіант теж має право на існування.
Інгредієнти
Для начинки:
- 300 г жирної яловичини
- 200 г свіжих грибів
- жменю сушених грибів
- 1 велика цибулина
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль
- мелений чорний перець
Для тіста :
- 2,5 склянки борошна
- 2 яйця
- 0,5 склянки кефіру
- 1/4 ч. Л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Залийте сушені гриби окропом і залиште мінімум на 1 год . Крок 2
Змішайте яйця з кефіром і сіллю у великій мисці. Просійте в цю миску борошно і замісіть тісто. Перекладіть на робочу поверхню і добре вимісити руками. Скачайте тісто в кулю і залиште на 30 хв., Прикривши мискою. Крок 3
Відваріть сушені гриби до готовності, потім дрібно наріжте. Відвар збережіть і остудіть. Крок 4
Свіжі гриби наріжте невеликими шматочками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Розігрійте в сковороді олію, додайте цибулю і смажте, помішуючи, до золотистого кольору. Перекладіть на тарілку. У цій же сковороді обсмажте гриби, трохи посоліть, додайте сушені гриби і цибулю і готуйте разом 3-4 хв. Зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 5 Проверните яловичину через м'ясорубку. Додайте гриби, посоліть, поперчіть і підлити трохи грибного відвару. Добре перемішайте начинку. Крок 6
Раскатайтетісто на посипаній борошном робочій поверхні в тонкий пласт. Виріжте за допомогою склянки гуртки діаметром 5 см. Покладіть на тісто начинку і защипніть краю пельменів. Крок 7
Відваріть пельмені у великій кількості підсоленої киплячої води, 5 хв. після спливання. Подавайте зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!