ПЕЛЬМЕНИ НА кефіру тесту з яловичиною та грибами

На кулінарних форумах чимало списів поламано в спробах з'ясувати яке воно & ndash; ідеальне пельменное тісто. Чи треба робити його тільки на борошні і воді, чи варто додавати яйця і тим більше молоко або кефір. Не будемо вступати в дебати, а краще підемо і Наліпимо пельменів. І тісто замісити на кефірі & ndash; воно виходить дуже ніжним і еластичним. На наш погляд, такий варіант теж має право на існування.

ПЕЛЬМЕНИ НА кефіру тесту з яловичиною І ГРИБАМИ

Інгредієнти

Для начинки:

  • 300 г жирної яловичини
  • 200 г свіжих грибів
  • жменю сушених грибів
  • 1 велика цибулина
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • сіль
  • мелений чорний перець

Для тіста :

  • 2,5 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 0,5 склянки кефіру
  • 1/4 ч. Л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕЛЬМЕНИ нА кефіру тесту з яловичиною та грибами

Залийте сушені гриби окропом і залиште мінімум на 1 год . Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ НА кефіру тесту з яловичиною і ГРИБАМИ

Змішайте яйця з кефіром і сіллю у великій мисці. Просійте в цю миску борошно і замісіть тісто. Перекладіть на робочу поверхню і добре вимісити руками. Скачайте тісто в кулю і залиште на 30 хв., Прикривши мискою. Крок 3

ПЕЛЬМЕНИ НА кефіру тесту з яловичиною І ГРИБАМИ

Відваріть сушені гриби до готовності, потім дрібно наріжте. Відвар збережіть і остудіть. Крок 4

ПЕЛЬМЕНИ НА кефіру тесту з яловичиною та грибами

Свіжі гриби наріжте невеликими шматочками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Розігрійте в сковороді олію, додайте цибулю і смажте, помішуючи, до золотистого кольору. Перекладіть на тарілку. У цій же сковороді обсмажте гриби, трохи посоліть, додайте сушені гриби і цибулю і готуйте разом 3-4 хв. Зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 5 Проверните яловичину через м'ясорубку. Додайте гриби, посоліть, поперчіть і підлити трохи грибного відвару. Добре перемішайте начинку. Крок 6

ПЕЛЬМЕНИ нА кефіру тесту з яловичиною та грибами

Раскатайтетісто на посипаній борошном робочій поверхні в тонкий пласт. Виріжте за допомогою склянки гуртки діаметром 5 см. Покладіть на тісто начинку і защипніть краю пельменів. Крок 7

Відваріть пельмені у великій кількості підсоленої киплячої води, 5 хв. після спливання. Подавайте зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)