САМІ СОКОВИТІ ПЕЛЬМЕНИ

Найсоковитіші пельмені вийдуть в тому випадку, якщо в м'ясний фарш ви додасте трохи білокачанної капусти. Чи не пробували робити таке? Саме час перевірити цю ідею в справі! Завдяки капусті начинка пельменів виходить дуже соковитою і розсипчастою. Виходить дуже смачно і ніжно. Якщо ж ви хочете, щоб така незвичайна добавка не впливала на текстуру начинки, пропустіть капусту через м'ясорубку або подрібніть в кухонному комбайні. А ось подавати на стіл найсоковитіші пельмені найкраще зі сметаною: вона ідеально доповнює блюдо і вигідно підкреслює всі достоїнства.
& nbsp;

САМІ СОКОВИТІ ПЕЛЬМЕНИ

Інгредієнти

Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 2 великих яйця
  • холодна вода
  • щіпка солі
  • Для начинки:
  • 500 г свинини (окіст або лопатка)
  • 150 г капусти
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 50 мл курячого бульйону або крижаної води
  • сіль
  • мелений чорний перець

Додатково:

  • 100 г вершкового масла
  • 2 лаврові листки
  • оцет
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте фарш для соковитих пельменів. Свинину наріжте шматочками і пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами разом з цибулею і часником один або два рази. Крок 2 Капусту очистіть від верхніх листків і видаліть качан. Наріжте листя дуже тонкою соломкою, потім розріжте поперек на маленькі шматочки або подрібніть капусту в кухонному комбайні. Крок 3

Перемішайте фарш для пельменів капустою, добре посоліть і поперчіть. Додайте приблизно 50 мл крижаної води або бульйону і добре вимішайте. Приберіть фарш в холодильник на 1 ч. Крок 4

САМІ СОКОВИТІ ПЕЛЬМЕНИ

Приготуйте тісто для пельменів. Просійте борошно гіркою на робочу поверхню. У центрі зробіть поглиблення. Розбийте яйця в стакан, злегка перемішайте виделкою і долийте стільки холодної води, щоб загальний обсяг рідини став 250 мл. Крок 5 Вилийте яйця з водою в поглиблення в борошні. Додайте щіпку солі і почніть виделкою поступово замішувати тісто, потроху підсипаючи борошно з боків «кратера». Вимішуйте 5 хв. Крок 6 Коли вся рідина буде замішана, почніть вимішувати тісто руками, присипаючи його трохи борошном, поки воно не стане однорідним і еластичним. Правильно приготоване тісто має розкочуватися без складок і тріщин. Крок 7 Скачайте тісто для пельменів в кулю і накрийте мискою, залиште на 30 хв. Після цього воно стане ще більш еластично. Можна додатково звернути тісто у вологий рушник. Крок 8 Готове тісто для пельменів ще раз добре вимісити, при необхідності підсипаючи трохи борошна. Воно практично не повинно липнути до рук і робочої поверхні. Крок 9

САМІ СОКОВИТІ ПЕЛЬМЕНИ

Розкачайте тісто в тонкий пласт, виріжте кухлі діаметром 5 см. Прикрийте рушником, щоб тісто не заветрівалось. Викладіть в центр гуртка 1 ч. Л. без гірки начинки і защіпніте край «кіскою». Готові пельмені викладайте на дошку, присипану борошном. Крок 10

САМІ СОКОВИТІ ПЕЛЬМЕНИ

Закип'ятіть воду у великій каструлі, посоліть. Опустіть пельмені і лавровий лист і варіть після спливання 5 хв. Перекладіть шумівкою на друшляк і дайте воді стекти. Готові пельмені полийте розтопленим маслом і посипте чорним перцем. Подавайте з оцтом. Корисна порада

Щоб фарш найсоковитіших пельменів вийшов максимально ніжним, а текстура його однорідної, вимішують м'ясну масу довше, розминаючи і відбиваючи об стіл. & Nbsp;

До речі

Якщо ви не хочете додавати часник в начинку пельменів, не робіть цього. Смак її можна підкреслити за допомогою подрібненої зелені за смаком, наприклад, петрушки або кінзи.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)