Оригінальна подача повсякденного страви. Улюблені оцінять.
Меню для двох x Інгредієнти
- фарш м'ясний (у мене свинина + курка) – 500 г
- варений рис – 1 ст.
- перець болгарський червоний (м'ясистий, соковитий, великий) – 5 шт.
- кабачок – 1/4 великого
- цибуля – 4-5 середніх
- морква – 1 велика
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Фарш змішати з натертим на крупній тертці кабачком і вареним рисом. Крок 2 У перців акуратно вирізати серединку і все насіння. Крок 3 Нафаршировать перці фаршем. Крок 4 Лук порубати, моркву натерти на крупній тертці, все разом злегка обсмажити. Крок 5 Перці поставити в каструлю зрізом вгору, зверху покласти зажарку, додати 1 ложку томатної пасти для кольору, залити окропом до рівня перців. Крок 6 Закрити кришкою, довести до кипіння, посолити, додати чорний перець і перець горошок, лаврушку, зменшити вогонь і томити 30 хвилин. Кабачок можна не додавати, але з ним соковитіше, а взимку ще й додаткові вітаміни.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!