Інгредієнти
Для грибів з часником:
- печериці – 500 г
- часник – 2 зубчики
- сік 1 лимона
- сіль – за смаком
- масло рослинне (оливкова) – 3 ст. л.
- петрушка – 2 гілочки
- горіхи кедрові – 2 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сухий херес – 4 ст. л.
Для гострого арахісу:
- арахіс – 500 г
- часник – 2 зубчики
- велика сіль – 0,5 ч. л.
- маленькі сушені перці чилі – 10 шт.
- масло рослинне (оливкова) – 1 ст. л.
Для Естремадурського рулетиков:
- зварені круто яйця – 3 шт.
- м'який овечий сир – 250 г
- варено-копчена шинка – 500 г
- горіхи волоські – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати гострі горішки. Перці чилі крупно потовкти товкачем, часник очистити і подрібнити. Обсмажити перці і часник в розігрітій олії, 2 хв. Крок 2
Додати арахіс і смажити на повільному вогні до золотистого кольору. Зняти з вогню, посолити. Крок 3
Приготувати гриби з часником. Гриби вимити і крупно нарізати. Часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, розібрати на листочки. Крок 4
Розігріти в сковороді олію і обсмажити часник , 3 хв. Додати гриби і горіхи, влити херес і готувати, поки не випарується вся рідина. Скропити соком лимона, приправити сіллю і перцем і посипати листочками петрушки. Крок 5
Горіхи порубати ножем в дрібну крихту. Сир натерти на крупній тертці. Яйця подрібнити. Змішати сир, горіхи і яйця. Крок 6
Шинку нарізати тонкими скибочками. Змастити кожну скибочку сумішшю і згорнути рулетиком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!