ТЕФТЕЛІ Гаваї

ТЕФТЕЛІ Гаваї

Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечеря & quot; x Інгредієнти

  • М'якоть птиці (курка або індичка) – 800 г
  • Томат-паста – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Вода – 500 мл
  • Суміш заморожена “Гавайська” – 1 упаковка
  • Сіль, чорний перець, куркума – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТЕФТЕЛІ Гаваї

гавайську суміш розморозити при кімнатній температурі. М'ясо птиці перемолоти в фарш. Крок 2

ТЕФТЕЛІ Гаваї

З'єднати фарш і суміш в одному посуді, додати куркуму, сіль і перець. Крок 3

ТЕФТЕЛІ Гаваї

Ретельно перемішати масу і сформувати тюфтельки. Томат-пасту і сметану розвести в теплій воді, трохи посолити. Крок 4

ТЕФТЕЛІ Гаваї

Залити отриманою сім'ю тефтелі і запікати в жароміцної посуді при помірній температурі в духовці близько 40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)