Світлана Зарецька, постійний автор сайту Gastronom.ru, готує вечерю з зручністю & ndash; в порційних горщиках або кокотницах & mdash; і вам той же радить.
Інгредієнти
- сіль, чорний мелений перець
- молоко – 100 мл
- консервована квасоля в томатному соусі – 300 г
- сир твердих сортів – 50 г
- оливкова олія
- яйце – 1 шт.
- зубчик часнику
- борошно – 1 ст. л.
- білий черствий хліб без скоринки – 50 г
- яловичий фарш – 500 г
- цибулина – 1 шт.
- свіжий кріп – 0,5 пучка
Покроковий рецепт приготування
Кріп промити, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. Черствий хліб не на довго замочити в молоці, віджати. Часник розчавити лезом ножа і дрібно порубати. У яловичий фарш додати хлібний м'якуш, часник, яйце, сіль, перець і кріп. Все ретельно перемішати і сформувати невеликі тефтелі.
Обваляти тефтелі в борошні і обсмажити в розігрітому оливковому маслі.
Обсмажені тефтелі розкласти в невеликі глибокі глиняні горщики.
Цибулю нарізати тонкими кільцями і обсмажити в тій же сковороді. Додати квасолю з томатним соусом, згасити 1-2 хвилини. Розкласти соус з квасолею поверх тефтелей. Запікати в духовці при 180 ° С протягом 15 хвилин. Посипати тертим сиром і готувати ще 4-5 хвилин, поки сир не розплавиться. Подавати гарячими в порційних горщиках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!