ТЕФТЕЛІ З квасолею, ЗАПЕЧЕНІ в горщиках

Світлана Зарецька, постійний автор сайту Gastronom.ru, готує вечерю з зручністю & ndash; в порційних горщиках або кокотницах & mdash; і вам той же радить.

ТЕФТЕЛІ З квасолею, ЗАПЕЧЕНІ в горщиках

Інгредієнти

  • сіль, чорний мелений перець
  • молоко – 100 мл
  • консервована квасоля в томатному соусі – 300 г
  • сир твердих сортів – 50 г
  • оливкова олія
  • яйце – 1 шт.
  • зубчик часнику
  • борошно – 1 ст. л.
  • білий черствий хліб без скоринки – 50 г
  • яловичий фарш – 500 г
  • цибулина – 1 шт.
  • свіжий кріп – 0,5 пучка

Покроковий рецепт приготування

Кріп промити, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. Черствий хліб не на довго замочити в молоці, віджати. Часник розчавити лезом ножа і дрібно порубати. У яловичий фарш додати хлібний м'якуш, часник, яйце, сіль, перець і кріп. Все ретельно перемішати і сформувати невеликі тефтелі.

Обваляти тефтелі в борошні і обсмажити в розігрітому оливковому маслі.
Обсмажені тефтелі розкласти в невеликі глибокі глиняні горщики.

Цибулю нарізати тонкими кільцями і обсмажити в тій же сковороді. Додати квасолю з томатним соусом, згасити 1-2 хвилини. Розкласти соус з квасолею поверх тефтелей. Запікати в духовці при 180 ° С протягом 15 хвилин. Посипати тертим сиром і готувати ще 4-5 хвилин, поки сир не розплавиться. Подавати гарячими в порційних горщиках.

0/5 (0 Reviews)