ТЕЛЯТИНА з кмином і барбарис В ГОРШОЧКЕ

ТЕЛЯТИНА з кмином і барбарис В ГОРШОЧКЕ

Інгредієнти

  • м'якоть телятини – 0,5 кг
  • великий картопля – 5 шт.
  • солодкий болгарський перець – 200 г
  • цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
  • морква велика – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • масло рослинне без запаху для обсмажування – приблизно 100 мл на всі інгредієнти
  • вода – близько 150 мл
  • перці червоний гострий, чорний мелений, запашний горщиком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кмин

  • барбарис
  • мелений коріандр
  • лавровий лист
  • сіль за смаком
  • зелень (кріп, петрушка) – за бажанням

Покроковий рецепт приготування

Телятину моєму, звільняємо від жилок, якщо вони є, ріжемо кубиком. Розмір кубика вибирайте на свій розсуд (я робила дрібний, приблизно 3х3 см). Овочі миємо, чистимо і нарізаємо великим кубиком. Якщо вам не подобається тушкована морква кубиком, можна натерти її на крупній тертці. Далі вам знадобляться сковорода для обсмажування і глиняний горщик для приготування в духовці. Духовку розігріваємо до 220 ° C. М'ясо обсмажуємо на сильному вогні з невеликим кол-вом масла і викладаємо в горщик. За тим же принципом швидко обсмажуємо цибулю, моркву (можна на одній сковороді) і болгарський перець. Викладаємо їх зверху на м'ясо. Потім на сильному вогні обсмажуємо картоплю до золотистої скоринки і відправляємо в горщик до м'яса і овочів. Солимо, перчимо, додаємо спеції, крім лаврового листа і запашного перцю, перемішуємо. Наливаємо воду, зверху кладемо часничок, запашний перець і лавровий лист. Закриваємо кришкою і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40-60 хв. За бажанням зелень можна додати при подачі на стіл. Страва готова, смачного!

0/5 (0 Reviews)