Рульку з картоплею-фрі

рульку З & nbsp; КАРТОПЛЕЮ-ФРІ

Інгредієнти

  • 1 копчена рулька
  • 600 г замороженої картоплі-фрі
  • 1 ст. л. меду
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. зерновий гірчиці
  • 3 ст. л. апельсинового соку
  • 1 ст. л. апельсинової цедри
  • по 4 горошини запашного і чорного перцю
  • 1 лавровий лист
  • рослинне масло для фритюру
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Покладіть рульку в каструлю і залийте холодною водою, щоб рулька була повністю покрита. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого і варіть 45 хв. За 10 хв. до закінчення варіння додайте в каструлю лавровий лист, горошини запашного і чорного перцю. Вийміть рульку з каструлі і покладіть в форму для запікання, залиште на 10 хв., Щоб вона висохла. Потім надріжте шкіру акуратними квадратами.

Змішайте в мисці оливкова олія, мед, гірчицю, сіль, сік і дрібно натерту апельсинову цедру. Повапните цією сумішшю поверхню рульки і поставте в духовку, розігріту до 190 ° С. Запікайте 25-30 хв., Поки рулька НЕ ​​зазолотиться.

Розігрійте у фритюрниці або в каструлі масло і обсмажте картоплю-фрі в кілька прийомів до золотистого кольору. Перекладіть картоплю на блюдо, посоліть. Наріжте рульку на скибочки і подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)