Інгредієнти
- 1 копчена рулька
- 600 г замороженої картоплі-фрі
- 1 ст. л. меду
- 2 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. зерновий гірчиці
- 3 ст. л. апельсинового соку
- 1 ст. л. апельсинової цедри
- по 4 горошини запашного і чорного перцю
- 1 лавровий лист
- рослинне масло для фритюру
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Покладіть рульку в каструлю і залийте холодною водою, щоб рулька була повністю покрита. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого і варіть 45 хв. За 10 хв. до закінчення варіння додайте в каструлю лавровий лист, горошини запашного і чорного перцю. Вийміть рульку з каструлі і покладіть в форму для запікання, залиште на 10 хв., Щоб вона висохла. Потім надріжте шкіру акуратними квадратами.
Змішайте в мисці оливкова олія, мед, гірчицю, сіль, сік і дрібно натерту апельсинову цедру. Повапните цією сумішшю поверхню рульки і поставте в духовку, розігріту до 190 ° С. Запікайте 25-30 хв., Поки рулька НЕ зазолотиться.
Розігрійте у фритюрниці або в каструлі масло і обсмажте картоплю-фрі в кілька прийомів до золотистого кольору. Перекладіть картоплю на блюдо, посоліть. Наріжте рульку на скибочки і подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!