ТЕПЛА салат з яйцями цесарки І печеною картоплею

Такий салат цілком може бути не тільки відмінним ланчем, а й & nbsp; ситним вечерею для тих, хто стежить за & nbsp; фігурою. І & nbsp; ніякого почуття провини!

& nbsp;

ТЕПЛА салат з яйцями цесарки І Печена картопля

Інгредієнти

  • 5 яєць цесарки
  • 800 г дрібного картоплі
  • 200 г будь-яких щільних салатного листя
  • 200 г маслин без кісточок
  • 4 філе анчоуса
  • 200 мл оливкової олії
  • 1 ст. л. білого винного оцту
  • 1 ст. л. неострой гірчиці
  • 1 ст. л. гірчиці із зернятками
  • 1 ч. л. цукру
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТЕПЛА салат з ЯЙЦЯМИ цесарки І Печена картопля

Для заправки розбийте 1 яйце цесарки в стакан блендера, додайте анчоуси, оцет, цукор, негострий гірчицю і 100 мл олії. Збийте до однорідності, в емульсію. Крок 2

ТЕПЛА Салат з яйцями цесарки І Печена картопля

Продовжуючи збивати, влийте масло. Повинна вийти густа заправка. Додайте в неї гірчицю з зернятками і перець. Якщо потрібно, ще посоліть і дайте заправці трохи настоятися. Крок 3

ТЕПЛА Салат з яйцями цесарки І Печена картопля

Вимийте картопля щіткою, розрізати на четвертинки, покладіть в каструлю, залийте холодною водою, доведіть до кипіння, варіть на невеликому вогні до м'якості, 15-20 хв. Картопля не повинен почати розвалюватися. Крок 4

ТЕПЛА салат з яйцями цесарки І Печена картопля

Одночасно покладіть залишилися 4 яйця цесарки в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Закрийте кришкою і тримайте 8 хв. Крок 5

ТЕПЛА Салат з яйцями цесарки і Печена картопля

з готового картоплі злийте воду, підсушіть картоплю на слабкому вогні в каструлі, потім перекладіть в миску, змішайте з заправкою (вся може не знадобитися) і маслинами. Крок 6

ТЕПЛА Салат з яйцями цесарки і Печена картопля

Обдайте яйця крижаною водою і акуратно очистіть. Розкладіть салатні листя по тарілках, викладіть на них картопля з маслинами, на нього – розрізані навпіл яйця. Поперчіть і подавайте.

0/5 (0 Reviews)