Такий салат цілком може бути не тільки відмінним ланчем, а й & nbsp; ситним вечерею для тих, хто стежить за & nbsp; фігурою. І & nbsp; ніякого почуття провини!
& nbsp;
Інгредієнти
- 5 яєць цесарки
- 800 г дрібного картоплі
- 200 г будь-яких щільних салатного листя
- 200 г маслин без кісточок
- 4 філе анчоуса
- 200 мл оливкової олії
- 1 ст. л. білого винного оцту
- 1 ст. л. неострой гірчиці
- 1 ст. л. гірчиці із зернятками
- 1 ч. л. цукру
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для заправки розбийте 1 яйце цесарки в стакан блендера, додайте анчоуси, оцет, цукор, негострий гірчицю і 100 мл олії. Збийте до однорідності, в емульсію. Крок 2
Продовжуючи збивати, влийте масло. Повинна вийти густа заправка. Додайте в неї гірчицю з зернятками і перець. Якщо потрібно, ще посоліть і дайте заправці трохи настоятися. Крок 3
Вимийте картопля щіткою, розрізати на четвертинки, покладіть в каструлю, залийте холодною водою, доведіть до кипіння, варіть на невеликому вогні до м'якості, 15-20 хв. Картопля не повинен почати розвалюватися. Крок 4
Одночасно покладіть залишилися 4 яйця цесарки в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Закрийте кришкою і тримайте 8 хв. Крок 5
з готового картоплі злийте воду, підсушіть картоплю на слабкому вогні в каструлі, потім перекладіть в миску, змішайте з заправкою (вся може не знадобитися) і маслинами. Крок 6
Обдайте яйця крижаною водою і акуратно очистіть. Розкладіть салатні листя по тарілках, викладіть на них картопля з маслинами, на нього – розрізані навпіл яйця. Поперчіть і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!