Толмен

 толма

Інгредієнти

  • виноградні листя
  • 1 кг яловичого фаршу
  • 100 г круглого сирого рису
  • подрібнена зелень – кінза і базилік
  • сіллю і чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Молоді та ніжні виноградне листя замочити в холодній воді, потім дати їм обсохнути. У яловичий фарш додати рис, а також подрібнену зелень. Приправити сіллю і чорним меленим перцем, добре перемішати. Викладати по 30 & nbsp; г готової суміші на виноградний лист, загортати в формі циліндра, добре закриваючи вільні краю. Підготовлену толму скласти рядами в каструлю, залити невеликою кількістю холодної води. Довести до кипіння і варити протягом 40-45 хв. Подавати з соусом з мацоні з часником.

0/5 (0 Reviews)