Інгредієнти
- виноградні листя
- 1 кг яловичого фаршу
- 100 г круглого сирого рису
- подрібнена зелень – кінза і базилік
- сіллю і чорний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Молоді та ніжні виноградне листя замочити в холодній воді, потім дати їм обсохнути. У яловичий фарш додати рис, а також подрібнену зелень. Приправити сіллю і чорним меленим перцем, добре перемішати. Викладати по 30 & nbsp; г готової суміші на виноградний лист, загортати в формі циліндра, добре закриваючи вільні краю. Підготовлену толму скласти рядами в каструлю, залити невеликою кількістю холодної води. Довести до кипіння і варити протягом 40-45 хв. Подавати з соусом з мацоні з часником.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!