Інгредієнти
- 100 г свинячого фаршу
- цибуля ріпчаста
- 250 г картопляної маси
- масло рослинне
Покроковий рецепт приготування
Лук очистити, 1 цибулину нарізати дрібними кубиками, а іншу – кільцями . Свинячий фарш змішати з цибулею, порізаною кубиками. Духовку розігріти до 180 & # 730; С. На сковороді розігріти 1 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла, викласти трохи картопляної маси, розрівняти ложкою і дати трохи схопитися. Покласти в середину коржики фарш, а зверху знову накрити картопляної масою. Обсмажити до рум'яної, потім акуратно перевернути і трохи утрамбувати лопаткою. Коли друга сторона підрум'яниться, викласти чаклуни в форму або сковороду з товстим дном і поставити в розігріту духовку на 8-10 & nbsp; хв., Щоб дати пропектися м'ясного фаршу. Що залишився лук обсмажити окремо на рослинному маслі до золотистого кольору і викласти на чаклуни перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!