Інгредієнти
- 50 г зеленої цибулі
- яйця – 2 шт
- яблуко
- 500 г фаршу для котлет
- масло вершкове – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
зрази називають м'ясні котлети з начинкою. Фарш використовується той же, що і в рецепті м'ясних котлет. 1. Яблуко вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати невеликим кубиком. У сковороді розігріти вершкове масло. Викласти яблуко і швидко обсмажити протягом 2 хв. 2. Яйця зварити круто, 12 хв., Облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Нарізати невеликим кубиком. Лук вимити, обсушити і дрібно нашаткувати. Змішати в мисці яблуко, яйця і цибулю. 3. Присипати робочу поверхню столу білої паніруванням. Зробити з фаршу кілька великих коржів. Покласти в середину кожної по 1 ст. л. начинки. Руками з'єднати краї коржа і сформувати котлетки. Обсмажувати в розігрітій олії по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!