Таким чином цікаво смажити стейки на велику компанію. Перед подачею ви наріжете м'ясо & ndash; і у кожного в тарілці виявиться три абсолютно різних смаку
Інгредієнти
- 6 свинячих стейків з карбонаду
Для азіатського маринаду:
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. цукру
- 3 ст. л. рослинного масла
- 0,5 ч. л. солі
Для близькосхідного маринаду:
- 1 ч. л. соусу наршараб
- 5 ст. л. оливкового масла
- 1 ч. л. меленої зіри
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- щіпка свеженатертого мускатного горіха
- 1 ч. Л. солі
Для російського маринаду:
- 1 ст. л. коньяку
- 2 ст. л. російської гірчиці
- 1 ст. л. яблучного оцту
- 3 ст. л. соняшникової олії
- 1 ч. л. меду
- 0,5 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте російський і близькосхідний маринади, просто змішавши всі складові. Для азіатського маринаду очистіть імбир і часник, натріть на дрібній тертці і змішайте з іншими інгредієнтами. Крок 2
Обсушіть свинячі стейки паперовими рушниками і покладіть по 2 стейка в кожен маринад, втирайте його в м'ясо. Закрийте і залиште маринуватися на 2 ч при кімнатній температурі або до 12 год в холодильнику. Крок 3
Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Обтрусіть м'ясо від маринаду, помістіть в решітку і смажте на вугіллі, повертаючи раз в 2 хв., До досягнення внутрішньої температури 65 ° С (визначте електронним термометром). Дайте м'яса «відпочити» 5-7 хв. Подавайте, нарізавши смужками і виклавши секторами – за смаками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!