ТРИ стейки з карбонади

Таким чином цікаво смажити стейки на велику компанію. Перед подачею ви наріжете м'ясо & ndash; і у кожного в тарілці виявиться три абсолютно різних смаку

ТРИ стейки з карбонади

Інгредієнти

  • 6 свинячих стейків з карбонаду

Для азіатського маринаду:

  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. цукру
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 0,5 ч. л. солі

Для близькосхідного маринаду:

  • 1 ч. л. соусу наршараб
  • 5 ст. л. оливкового масла
  • 1 ч. л. меленої зіри
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • щіпка свеженатертого мускатного горіха
  • 1 ч. Л. солі

Для російського маринаду:

  • 1 ст. л. коньяку
  • 2 ст. л. російської гірчиці
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 1 ч. л. меду
  • 0,5 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ТРИ стейки з карбонади

Приготуйте російський і близькосхідний маринади, просто змішавши всі складові. Для азіатського маринаду очистіть імбир і часник, натріть на дрібній тертці і змішайте з іншими інгредієнтами. Крок 2

ТРИ стейки з карбонади

Обсушіть свинячі стейки паперовими рушниками і покладіть по 2 стейка в кожен маринад, втирайте його в м'ясо. Закрийте і залиште маринуватися на 2 ч при кімнатній температурі або до 12 год в холодильнику. Крок 3

ТРИ стейки з карбонади

Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Обтрусіть м'ясо від маринаду, помістіть в решітку і смажте на вугіллі, повертаючи раз в 2 хв., До досягнення внутрішньої температури 65 ° С (визначте електронним термометром). Дайте м'яса «відпочити» 5-7 хв. Подавайте, нарізавши смужками і виклавши секторами – за смаками.

0/5 (0 Reviews)