Інгредієнти
- 600 г м'якоті гарбуза
- 2-3 ст. л. вершкового масла
- 200 г вершків
- 125 мл молока
- сіль, мелений перець
- 1 ст. л. сушеного майорану
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- яйця – 2 шт
- 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
- 1 шматок черствого хліба
- 0,5 л овочевого бульйону
- 75 г тертого сиру
- 2-3 гілочки базиліка
- 600 г курячого фаршу
Покроковий рецепт приготування
Хліб замочити в молоці, віджати. Змішати з курячим фаршем і подрібненої цибулиною в мисці, вбити яйця. Вимісити в однорідну масу, приправити сіллю, перцем і майораном. З фаршу скачати невеликі кульки, помістити в каструлю з киплячим бульйоном. Варити 10-12 хв. на слабкому вогні. Фрикадельки вийняти, обсушити, бульйон зберегти. Тим часом м'якоть гарбуза нарізати кубиками. Цибулину очистити, подрібнити і обсмажити до прозорості в сотейнику на вершковому маслі. Додати м'якоть гарбуза і смажити ще 2-3 хв. У сотейник з гарбузом влити 1 склянку бульйону, в якому варилися курячі галушки, додати вершки. Готувати на середньому вогні 6-8 хв. Приправити сіллю і перцем. В кінці посипати тертим сиром. Розкласти по тарілках гарбузову суміш і фрикадельки. Прикрасити рубаною петрушкою і листочками базиліку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!