Тосканський суп з фрикадельками

тосканського Суп з фрикадельками

тосканського Суп з фрикадельками

Інгредієнти

  • яйце – 1 шт
  • сіль
  • 200 г м'якоті яловичини
  • 4 склянки яловичого бульйону
  • морква – 1 шт
  • 1 щіпка тертого мускатного горіха
  • 1 невелика ріпка
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • масло вершкове
  • 1 ст. л. свіжих хлібних крихт
  • 1 перо зеленої цибулі
  • петрушка рубана

Покроковий рецепт приготування

Яловичину дрібно порубати або провернути через м'ясорубку. Цибулину подрібнити. Змішати рубане м'ясо з хлібними крихтами, цибулею, рубаною петрушкою і мускатним горіхом. Фарш посолити, поперчити і скачати з нього 16 маленьких кульок розміром з волоський горіх. Кинути в каструлю з киплячою водою і варити близько 10 хв. Вийняти і відкласти в сторону. Морква і ріпку очистити, нарізати великою соломкою, зелену цибулю подрібнити. У каструлі розтопити масло, додати 0,5 склянки бульйону і приготовані овочі. Накрити кришкою і варити на середньому вогні близько 5 хв. Влити решту бульйону, додати фрикадельки, довести до кипіння і варити 2-3 хв., Щоб фрикадельки прогрілися. Якщо потрібно, посолити і поперчити за смаком.

0/5 (0 Reviews)