М'ЯСНА ЗАПІКАНКА З ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

М'ЯСНА ЗАПІКАНКА З ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

Інгредієнти

  • молоко
  • 1 червоний солодкий перець
  • масло рослинне
  • морква – 1 шт
  • 1 качан цвітної капусти
  • 800 г м'ясного фаршу
  • 1 пучок свіжого чебрецю
  • 300 г білого хліба
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина

Покроковий рецепт приготування

1. М'ясний фарш викласти в глибоку миску. З хліба зрізати скоринку, м'якоть розламати на шматки і замочити в молоці. Коли хліб розмокне, віджати його і додати до м'ясного фаршу. 2. Цибулю і моркву очистити. Перець вимити, видалити серцевину. Нарізати всі овочі дрібними кубиками. У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і, постійно помішуючи, обсмажити овочі (4 хв.). 3. Чебрець вимити, обсушити, нарізати. Додати в фарш обсмажені овочі, чебрець. Ретельно перемішати. 4. Цвітну капусту вимити, розділити на суцвіття. У великій каструлі закип'ятити воду, трохи підсолити. Опустити капусту в окріп, через 3 хв. перекласти її шумівкою в миску з холодною водою. Відкинути капусту на друшляк, дати стекти всій воді. 5. Духовку розігріти до 180 & # 186; С. Глибоку форму для випічки змастити зсередини маслом. Викласти частину фаршу шаром 3 см. Акуратно «втопити» в нього двома рядами суцвіття капусти, розміщуючи їх на рівній відстані один від одного. 6. Зверху викласти залишився фарш. Поверхня розрівняти, змастити маслом. Поставити в духовку на 45 хв. Якщо верх запіканки почне пригорати, накрити форму листом фольги.

0/5 (0 Reviews)