Інгредієнти
- молоко
- 1 червоний солодкий перець
- масло рослинне
- морква – 1 шт
- 1 качан цвітної капусти
- 800 г м'ясного фаршу
- 1 пучок свіжого чебрецю
- 300 г білого хліба
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
Покроковий рецепт приготування
1. М'ясний фарш викласти в глибоку миску. З хліба зрізати скоринку, м'якоть розламати на шматки і замочити в молоці. Коли хліб розмокне, віджати його і додати до м'ясного фаршу. 2. Цибулю і моркву очистити. Перець вимити, видалити серцевину. Нарізати всі овочі дрібними кубиками. У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і, постійно помішуючи, обсмажити овочі (4 хв.). 3. Чебрець вимити, обсушити, нарізати. Додати в фарш обсмажені овочі, чебрець. Ретельно перемішати. 4. Цвітну капусту вимити, розділити на суцвіття. У великій каструлі закип'ятити воду, трохи підсолити. Опустити капусту в окріп, через 3 хв. перекласти її шумівкою в миску з холодною водою. Відкинути капусту на друшляк, дати стекти всій воді. 5. Духовку розігріти до 180 & # 186; С. Глибоку форму для випічки змастити зсередини маслом. Викласти частину фаршу шаром 3 см. Акуратно «втопити» в нього двома рядами суцвіття капусти, розміщуючи їх на рівній відстані один від одного. 6. Зверху викласти залишився фарш. Поверхня розрівняти, змастити маслом. Поставити в духовку на 45 хв. Якщо верх запіканки почне пригорати, накрити форму листом фольги.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!