ВІДБИВНА З БАРАНИНИ HARD DAY'S NIGHT З картопляних чіпсів

Джордж Харрісон, екс-учасник групи The Beatles, & nbsp; прийняв індуїзм, але не став переконаним вегетаріанцем, віддаючи перевагу іноді відбивну з баранини середньої прожарювання свіжим овочам і фруктам.

ВІДБИВНА З БАРАНИНИ HARD DAY & rsquo; S NIGHT З картопляних чіпсів

Інгредієнти

  • 600-700 г м'якоті баранини (задня нога)
  • 400 мл вершків жирністю 33%
  • 2 великі картоплини
  • 1 середній корінь селери
  • 1 середня міцна груша
  • 1 червона цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 невеликий червоний чилі

  • 80 г каперсів
  • рослинне масло
  • по 1 гілочці чебрецю і базиліка
  • 1 ч. Л. будь-якої готової приправи для м'яса
  • тертий мускатний горіх
  • сіль, мелений білий перець
  • салатний мікс для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У баранини видаліть всі плівки і жили, а також зайвий жир. Розріжте м'якоть на 4 рівних плоских шматка, відбийте в пласти товщиною 5 мм і посоліть. Крок 2 Наріжте тонкими шматочками очищені селера, цибуля і грушу. Обсмажте їх, додаючи послідовно з інтервалом 2 хв., В рослинному маслі до напівготовності. Посипте листочками чебрецю, розкладіть приблизно третину отриманої суміші по відбивних, згорніть рулетом і відставте. Крок 3 Для соусу залишилися селера, цибуля і грушу подрібніть і змішайте з рубаними каперсами. Залийте вершками, приправити мускатним горіхом і перцем, випарюйте на середньому вогні до загусання. Готовий соус збийте блендером. Крок 4 Для чіпсів тонко наріжте картоплю і обсмажте у фритюрі в рослинній олії, додавши приправу для м'яса. Обсушити чіпси на паперових рушниках. Крок 5 Обсмажте баранячі рулети на сильному вогні в рослинному маслі з усіх боків до рум'яної скоринки, переставте сковороду в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хв. Подавайте з чіпсами і соусом.

0/5 (0 Reviews)