Вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

вонтонов & mdash; вид китайських пельменів з тонкою оболонкою тіста і формою, що нагадує вузлик. Начиняють їх рубаною свининою, креветками, змішаними з імбиром, цибулею, кунжутним маслом і соєвим соусом. Вонтони нагадують маленькі фрикадельки, тому найчастіше їх подають з бульйоном, який з'їдається після самих пельменів. Тісто готується заварним способом і відрізняється тим, що його можна розкачати як папір, що власне нам і треба.

 вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

фарш-кидок x Інгредієнти

  • вода гаряча 0,5 стакан (а)
  • мука 2, 5-3 стакан (а)
  • вода холодна 1/3 стакан (а)
  • масло рослинне 1 ст.л.
  • начинка:
  • фарш свинячий 500 г
  • білок 1 шт.
  • соус соєвий 2 ст.л.
  • імбир тертий 1 ст.л.
  • цибуля зелена, пір'я 4 шт.
  • сіль
  • цукор
  • вино рисове 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

Влити в борошно гарячу воду Ретельно перемішати і додати холодну воду Замісити еластичне тісто, додавши в кінці масло. Крок 2

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

Покласти в холодильник на 1 годину Тонко розкачати. Тут є хитрощі. Розкочування потрібно проводити не на борошні, а посипавши робочу поверхню кукурудзяним крохмалем, небагато. Крок 3

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

розрізати на квадрати чи кола. Крок 4

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

Так як тісто швидко сохне, його кладуть на вологий рушник і ним же накривають. Крок 5 Тепер про начинках – вони можуть бути абсолютно будь-які – як солодкі, так і солоні. У мене була начинку зі свинини, соєвого соусу і імбиру. Обов'язково додати білок для скріплення фаршу, жовток піде на мастило тесту. Крок 6

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

Наповнюємо вонтонов начинкою, краю змащуємо залишилися жовтком пензликом. Крок 7

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

Краї збираємо трояндочкою (якщо пальці трохи липнуть – занурюємо в крохмаль), але тільки не самі кінці а як би на талії Пельмешка, виходить вузлик. Верх залишаємо незащіпленним – для парового варіанту. Якщо смажити – то дірок не залишаємо, скручуємо щільним вузликом або надаємо форму фаршированого млинця. Взагалі канонів тут немає – форма може бути абсолютно будь-яка. При вправності ліпляться швидко, як пельмені. Крок 8

вонтонов з цибулею І СВИНИНОЮ

Варити на пару 15-20 хвилин – залежно від розмірів.

0/5 (0 Reviews)