Аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Аранчіні (італ. Arancini & mdash; & laquo; маленькі апельсини & raquo;) & mdash; блюдо італійської (сицилійської) кухні. Зазвичай їх готують з рису діаметром 8-10 см, як правило, начинені м'ясом, іноді разом з моццареллой, томатним соусом і зеленим горошком. Перед цим їх обвалюються в панірувальних сухарях і смажать у фритюрі. Я пропоную приготувати аранчіні з спагетті. Дуже смачно і незвично!

аранчіні З СПАГЕТТІ (aRANCINI DI SPAGHETTI)

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти

  • спагетті “Ролтон” – 250 г
  • м'ясний фарш – 100 г
  • куркума – 2 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • жовток яєчний – 2 шт
  • сир твердих сортів – 150 г
  • масло вершкове – 25 г + 2 ч. л.
  • масло оливкове – 5 ст. л.
  • вино червоне – 3 ст. л.
  • борошно – 75 г
  • вода – 180 мл
  • сухарі панірувальні – 250 г
  • сіль, перець за смаком
  • масло рослинне для фритюру за смаком
  • горошок консервований – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Сир (120 г) натерти на дрібній тертці. Крок 2

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

У великій каструлі відварити спагетті. Під час варіння додати куркуму, розведену у воді. Варити пасту згідно часу, зазначеному на упаковці. Крок 3

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Готову пасту злити через друшляк. Викласти в ємність і заправити оливковою олією (3 ст. Л.). Добре перемішати і дати повністю охолонути. Крок 4

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Поки спагетті остигають, відокремити жовтки від білків. Крок 5

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

В остиглі спагетті покласти розм'якшене вершкове масло, перемішати. Крок 6

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Потім додати натертий сир, добре перемішати і додати яєчні жовтки і знову добре перемішати. Крок 7

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Спагеті нарізати кухонними ножицями. Крок 8

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Накрити герметично харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Крок 9

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Нарізати залишився сир дрібними шматочками. Крок 10

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Нашинковать дрібно цибулю. Крок 11

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Обсмажити на оливковій олії (2 ст. л.) з додаванням вершкового масла (2 ч. л.) до прозорості. Крок 12

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Додати фарш і смажити 7 хвилин. Потім додати томатну пасту, розведену у воді. Посолити, поперчити і тушкувати ще 20 хвилин на повільному вогні. Крок 13

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

У готовий фарш додати консервований горошок, добре перемішати. Крок 14

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Для приготування аранчіні брати трохи пасти і формувати на долоні коржики з поглибленням в середині. У центр коржі покласти фарш і шматочки сиру. Крок 15

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Формувати колобки. Готові колобки накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 25 хвилин. Крок 16

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Приготувати кляр: змішати воду, борошно і сіль. Розмішати віночком, щоб не було грудочок. Крок 17

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Дістати аранчіні з холодильника. Приготувати страву з панірувальними сухарями. Обваляти кожен колобок спочатку в клярі, а потім в панірувальних сухарях. Крок 18

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Аранчіні обсмажувати в розігрітому рослинному маслі 5 хвилин, до золотистого кольору. Крок 19

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Готові колобки викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. У мене вийшло 16 колобків. Крок 20

аранчіні З СПАГЕТТІ (ARANCINI DI SPAGHETTI)

Смачного!

0/5 (0 Reviews)