Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти
- М'ясний фарш (змішаний готовий) – 500 г
- Спиральки “Ролтон” – 100 г
- Бекон (смужки) – 100 г
- Кедрові горішки – 1 жменя
- Петрушка – 1 пучок
- Сир (за смаком) – 100 г
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Відварити пасту як зазначено на упаковці. Можна використовувати раніше відварені макарони. Крок 2
Подрібнити їх в блендері. Крок 3
використовую змішаний фарш (свинина-куряче філе 1: 1, цибуля, часник, сіль і перець за смаком). У нього додати подрібнену пасту. Крок 4
Потім додати натертий сир. Крок 5
подрібнену зелень. Крок 6
крупно порубані кедрові горішки. Вимішати до однорідності, додати за смаком сіль, перець. Крок 7
мокрими руками сформувати котлетки. Крок 8
обернути кожну котлетку в стрічку бекону. Крок 9
смажити котлетки на рослинному маслі з чотирьох сторін до готовності. Подавати гарячими. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!