КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти

  • М'ясний фарш (змішаний готовий) – 500 г
  • Спиральки “Ролтон” – 100 г
  • Бекон (смужки) – 100 г
  • Кедрові горішки – 1 жменя
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сир (за смаком) – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком
  • Рослинна олія – ​​для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Відварити пасту як зазначено на упаковці. Можна використовувати раніше відварені макарони. Крок 2

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Подрібнити їх в блендері. Крок 3

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

використовую змішаний фарш (свинина-куряче філе 1: 1, цибуля, часник, сіль і перець за смаком). У нього додати подрібнену пасту. Крок 4

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Потім додати натертий сир. Крок 5

подрібнену зелень. Крок 6

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

крупно порубані кедрові горішки. Вимішати до однорідності, додати за смаком сіль, перець. Крок 7

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

мокрими руками сформувати котлетки. Крок 8

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

обернути кожну котлетку в стрічку бекону. Крок 9

КОТЛЕТИ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

смажити котлетки на рослинному маслі з чотирьох сторін до готовності. Подавати гарячими. Смачного!

0/5 (0 Reviews)