& quot; Аши Парментье & quot; – страва французької кухні, яке готується з залишків м'яса і картопляного пюре, які повинні бути дрібно покришити. Ця страва носить ім'я французького аптекаря, який займався популяризацією картоплі серед населення.
Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти
- Картопляне пюре “Ролтон” – 2 упаковки
- Варене м'ясо (фарш) – 300 г
- цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зубчики
- Морква – 1 штука
- Паніровані сухарі – 50 г
- Сир – 50 г
- Вершкове масло – 30 г
- Рослинна олія для смаження
- Сіль, перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопляне пюре “Ролтон” приготувати як вказано на упаковці. Буде потрібно 2 коробки, з яких приготую 500 г готового картопляного пюре. Крок 2
Сир натерти на середній тертці, перемішати з панірувальними сухарями, посипати отриманою сумішшю верх запіканки. Крок 7
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!