Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Чорнослив промити теплою водою і дрібно нарізати. Горіхи порубати ножем в крихту і обсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи, 3 хв. Крок 2
цибулю і часник очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді олію, обсмажити цибулю і часник, 4 хв. Додати курячий фарш і готувати, розминаючи грудки виделкою, 6 хв. Перекласти в миску. Крок 3
Додати чорнослив, горіхи і яйце, ретельно перемішати. Крок 4
яблука вимити, зрізати верхівку і акуратно вийняти серцевину і частину м'якоті, залишивши по краях приблизно 1 см. Крок 5
Наповнити яблука вийшла начинкою, накрити зрізаними верхівками і поставити в форму для запікання. Крок 6
розтопити в сотейнику вершкове масло, додати цукор і готувати, помішуючи, 3 хв. Влити бульйон, перемішати. Полити соусом яблука, накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!