ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ куркою

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ куркою

Інгредієнти < ul>

  • волоські горіхи – 50 г
  • цукор – 1 ст. л.
  • фарш курячий – 500 г
  • бульйон курячий – 1 стакан
  • яйце – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • яблука великі – 8 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • чорнослив без кісточок – 50 г
  • часник – 2 зубчики
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Чорнослив промити теплою водою і дрібно нарізати. Горіхи порубати ножем в крихту і обсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи, 3 хв. Крок 2

    цибулю і часник очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді олію, обсмажити цибулю і часник, 4 хв. Додати курячий фарш і готувати, розминаючи грудки виделкою, 6 хв. Перекласти в миску. Крок 3

    ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ куркою

    Додати чорнослив, горіхи і яйце, ретельно перемішати. Крок 4

    ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ куркою

    яблука вимити, зрізати верхівку і акуратно вийняти серцевину і частину м'якоті, залишивши по краях приблизно 1 см. Крок 5

    Наповнити яблука вийшла начинкою, накрити зрізаними верхівками і поставити в форму для запікання. Крок 6

    ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ куркою

    розтопити в сотейнику вершкове масло, додати цукор і готувати, помішуючи, 3 хв. Влити бульйон, перемішати. Полити соусом яблука, накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв.

    0/5 (0 Reviews)