Ця красива закуска, стилізована під ХПТ-доги, & nbsp; готується з дріжджового листкового тіста. При бажанні можна взяти і бездріжджове, але слід врахувати, що таке тісто після приготування буде & nbsp; досить сильно кришитися.
Інгредієнти
- 200 г листкового дріжджового тіста
- 18 стебел молодої зеленої спаржі
- 300 г шинки
- 100 г твердого витриманого сиру
- 2 яйця
- кунжутне насіння
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Підготовлене листкове тісто наріжте на довгі смужки шириною 8-9 см. Змастіть збитими з дрібкою солі яйцями. Крок 2 Шинку наріжте тонкими кружальцями, сир натріть на дрібній тертці. Крок 3 На кожну смужку розподіліть рівномірно сир, в центр покладіть шматочок шинки і 2-3 стебла спаржі. Поверніть тісто рулетом. Перекладіть заготовки на деко, застелене папером для випічки. Змастіть тісто яйцем. Посипте кунжутним насінням. Крок 4 Випікайте при 200 ° С 8-10 хв. Перед подачею трохи остудіть.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!