ЗАКУСКА зі спаржі І ШИНКИ

Ця красива закуска, стилізована під ХПТ-доги, & nbsp; готується з дріжджового листкового тіста. При бажанні можна взяти і бездріжджове, але слід врахувати, що таке тісто після приготування буде & nbsp; досить сильно кришитися.

ЗАКУСКА зі спаржі І ШИНКИ

Інгредієнти

  • 200 г листкового дріжджового тіста
  • 18 стебел молодої зеленої спаржі
  • 300 г шинки
  • 100 г твердого витриманого сиру
  • 2 яйця
  • кунжутне насіння
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Підготовлене листкове тісто наріжте на довгі смужки шириною 8-9 см. Змастіть збитими з дрібкою солі яйцями. Крок 2 Шинку наріжте тонкими кружальцями, сир натріть на дрібній тертці. Крок 3 На кожну смужку розподіліть рівномірно сир, в центр покладіть шматочок шинки і 2-3 стебла спаржі. Поверніть тісто рулетом. Перекладіть заготовки на деко, застелене папером для випічки. Змастіть тісто яйцем. Посипте кунжутним насінням. Крок 4 Випікайте при 200 ° С 8-10 хв. Перед подачею трохи остудіть.

0/5 (0 Reviews)