СПАГЕТТІ з шинкою І брокколі

СПАГЕТТІ з шинкою І Брокколі

Інгредієнти

  • 400 г спагетті з твердих сортів пшениці
  • 300 г шинки
  • 1 невеликий качанчик брокколі
  • 200 г дрібних помідорів чері
  • 100 г листя молодого шпинату
  • 3 зубчики часнику
  • 1 гілочка чебрецю
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • твердий сир для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У брокколі відріжте стебло (він тут не знадобиться), головку розберіть на суцвіття. Крок 2 Наріжте шинку невеликими шматочками. Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Якщо помідори черрі великі, розріжте їх навпіл. Крок 3 Поставте на сильний вогонь велику каструлю з 4 л води, доведіть до кипіння, посоліть, покладіть спагетті, варіть згідно з інструкцією на упаковці. За 5 хв. до готовності додайте брокколі. Крок 4 Одночасно у великій сковороді або сотейнику з товстим дном нагрійте масло з листочками чебрецю і часником, 1 хв. Додайте шинку і помідори, обсмажуйте 3 хв. Крок 5 Відкиньте спагетті з броколі на друшляк, викладіть в сковороду з шинкою, додайте шпинат, перемішайте і подавайте, посипавши стружками твердого сиру.

0/5 (0 Reviews)