Інгредієнти
- 400 г спагетті з твердих сортів пшениці
- 300 г шинки
- 1 невеликий качанчик брокколі
- 200 г дрібних помідорів чері
- 100 г листя молодого шпинату
- 3 зубчики часнику
- 1 гілочка чебрецю
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- твердий сир для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У брокколі відріжте стебло (він тут не знадобиться), головку розберіть на суцвіття. Крок 2 Наріжте шинку невеликими шматочками. Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Якщо помідори черрі великі, розріжте їх навпіл. Крок 3 Поставте на сильний вогонь велику каструлю з 4 л води, доведіть до кипіння, посоліть, покладіть спагетті, варіть згідно з інструкцією на упаковці. За 5 хв. до готовності додайте брокколі. Крок 4 Одночасно у великій сковороді або сотейнику з товстим дном нагрійте масло з листочками чебрецю і часником, 1 хв. Додайте шинку і помідори, обсмажуйте 3 хв. Крок 5 Відкиньте спагетті з броколі на друшляк, викладіть в сковороду з шинкою, додайте шпинат, перемішайте і подавайте, посипавши стружками твердого сиру.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!