Закусочні СУП з запечених ЧЕРВОНОГО перцю СО СВИНИНОЮ

Такий суп відмінно підходить в якості початку для великої вечірки & ndash; причому неважливо, відбувається вона взимку або літнім вечором, коли спека вже спала. Розлийте цей суп не по тарілках, а по прозорим мисочка або жароміцним прозорим келихах, щоб всі бачили, який гарний у нього колір & hellip;

Закусочна СУП з запечених ЧЕРВОНОГО перцю СО СВИНИНОЮ

 Закусочна СУП з запечених ЧЕРВОНОГО перцю СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 6 великих червоних солодких перців
  • 10 великих стиглих помідорів
  • 2-3 зубчики часнику
  • середній пучок розмарину
  • 100 мл білого сухого вина
  • оливкова олія
  • щіпка цукру
  • 1 ч. л. меленої солодкої паприки
  • сіль, мелений чорний перець

Для свинини:

  • 2 шматки свинячої вирізки (приблизно по 400 г)
  • оливкова олія
  • 5 ягід ялівцю
  • велика морська сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Дрібно потовчіть дрібку солі з перцем і ялівцем в ступці. Натріть сумішшю шматки вирізки, збризніть оливковим маслом, покладіть в щільно закриваються контейнери і поставте в прохолодне місце на 1 ч. Потім вийміть з холодильника, залиште на 30 хв. Крок 2 Покладіть шматки вирізки на вистелену фольгою грати і поставте в розігріту до 230 ° С духовку на 5 хв. Зменшіть жар духовки до 160 ° С і готуйте ще 10 хв. Вийміть м'ясо з духовки, закрийте фольгою і остудіть. Крок 3 Викладіть на вистелену фольгою грати перці і помідори. Включіть в духовці гриль на максимальну температуру і поставте під нього решітку з овочами. Перевертайте овочі, щоб вони з усіх боків запеклася до чорних підпалин. Готові овочі (окремо перці і помідори) покладіть в герметичні поліетиленові пакети, закрийте, залиште на 15-20 хв. Крок 4 С гілочок розмарину зніміть листочки, залишаючи на кожній гілочці тільки верхівку і зберігаючи гілочки цілими. Подрібніть часник і листочки з 1-2 гілочок розмарину (інші листочки тут не знадобляться, нам потрібні тільки гілочки). У сотейнику розігрійте 3 ст. л. масла, покладіть часник і розмарин, готуйте на маленькому вогні, весь час помішуючи, 2 хв., не даючи часнику змінити колір. Додайте паприку і вино. Доведіть до кипіння, готуйте 3 хв. Крок 5 Очистіть перці від насіння, плодоніжок і шкірки, зберігаючи при цьому весь випливає з перців сік. Покладіть очищені шматки перців в блендер, додайте сік. Туди ж протріть через сито помідори, щоб позбутися від шкірки і насіння. Додайте цукор, сіль, перець і вміст сотейника. Збийте до однорідності. Не вимикаючи мотор, влийте приблизно 1/4 склянки оливкової олії. Суп повинен бути не дуже густим, щоб його можна було не тільки їсти ложкою, але і пити. Крок 6 Для подачі наріжте вирізку скибочками. Нанижіть на кожен стебло розмарину по 1-2 скибочки м'яса. Розлийте суп по жароміцним келихах, встановіть в кожному по стеблу розмарину з вирізкою, подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)