В'ЯЛЕНЕ М'ЯСО

В'ЯЛЕНЕ М'ЯСО

Інгредієнти

  • 3 квітня 2015
  • Свиняча вирізка – карбонад (1 кг)
  • Вода
  • Сіль
  • Спеції

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Готуємо маринад: На 4 літри 16 столових ложок солі, додати 1 лавровий лист, 3 шт. гвоздики, 5 шт. запашний перець, 10 горошин чорного перцю прокип'ятити і охолодити. Після охолодження спеції з розсолу видалити. Крок 2

В'ЯЛЕНЕ М'ЯСО

Карбонад протикаємо бамбуковій шпажкою по всьому шматку. Опускаємо в остиглий маринад. Витримуємо 2 діб, перевертаючи. Крок 3

В'ЯЛЕНЕ М'ЯСО

Обвалюємо щедро в суміші червоного і чорного перців. Загортаємо в тканину, перев'язуємо, підвішуємо в сухе провітрюване місце. Крок 4

В'ЯЛЕНЕ М'ЯСО

Через 5 днів м'ясо готове до вживання. Смачного! Корисна порада

Маринаду має бути багато, щоб м'ясо в ньому & quot; плавало & quot;.

Господині на замітку

Червоний мелений перець використовувати обов'язково, він, як і сіль, є консервантом. На весь маринад досить 1 лавровий лист, інакше буде дуже ароматне м'ясо.

0/5 (0 Reviews)