Інгредієнти
- 3 квітня 2015
- Свиняча вирізка – карбонад (1 кг)
- Вода
- Сіль
- Спеції
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Готуємо маринад: На 4 літри 16 столових ложок солі, додати 1 лавровий лист, 3 шт. гвоздики, 5 шт. запашний перець, 10 горошин чорного перцю прокип'ятити і охолодити. Після охолодження спеції з розсолу видалити. Крок 2
Карбонад протикаємо бамбуковій шпажкою по всьому шматку. Опускаємо в остиглий маринад. Витримуємо 2 діб, перевертаючи. Крок 3
Обвалюємо щедро в суміші червоного і чорного перців. Загортаємо в тканину, перев'язуємо, підвішуємо в сухе провітрюване місце. Крок 4
Через 5 днів м'ясо готове до вживання. Смачного! Корисна порада
Маринаду має бути багато, щоб м'ясо в ньому & quot; плавало & quot;.
Господині на заміткуЧервоний мелений перець використовувати обов'язково, він, як і сіль, є консервантом. На весь маринад досить 1 лавровий лист, інакше буде дуже ароматне м'ясо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!