Інгредієнти
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 500 г свинячої шийки
- 2 великих яблука Гренні сміт
- 2 великі цибулини
- 2 ст. л. топленого масла
- 1 ч. л. меду
- 2-3 горошини ялівцю
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> жовток і вершки для змащування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 190 ° С . Пропустіть свинину через м'ясорубку з крупними гратами. Очистіть цибулю і наріжте якомога дрібніше. Обсмажте цибулю в топленому маслі, 10 хв. Покладіть фарш, збільште вогонь до максимуму, смажте, розбиваючи грудки, поки фарш не змінить колір. Зніміть з вогню. Крок 2 Розтлумачте ялівець в ступці, приправте фарш медом, ялівцем, со-ллю і перцем, трохи остудіть. Крок 3 Розкачайте половину тіста, покладіть на деко. Викладіть рівним шаром фарш, не доходячи до країв по 1,5 см. Крок 4 Очистіть яблука і наріжте тонкими часточками, розкладіть на фарш, посоліть і поперчіть. Накрийте другим шаром тіста, загорніть і защипніть краю. Крок 5 Зробіть у верхньому шарі кілька акуратних дірочок для виходу пара. Змастіть пиріг сумішшю жовтка з вершками. Випікайте до рум'яної скоринки, приблизно 40 хв. Подавайте гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!