Свиняча рулька ПОВІЛЬНОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ

свиняча рулька ПОВІЛЬНОГО ПРИГОТУВАННЯ

Інгредієнти

  • сира свиняча рулька з шкірою вагою 1,8-2 кг
  • сіль, мелений чорний перець
  • тушкована капуста або картопля для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 125 ° С. Застеліть деко фольгою, зверху встановіть решітку. Свинячу рульку натріть з усіх боків сіллю і перцем і покладіть на великий лист пергаментного паперу. Перенесіть рульку в духовку і покладіть на пергаменті на решітку. Запікайте 5-5,5 ч, поки ніж або вилки будуть легко проколювати м'ясо. Крок 2 Дістаньте свинину з духовки і накрийте фольгою. Залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 3 Розігрійте духовку до 250 ° С. Поверніть свинину в духовку і смажте, повертаючи рульку кожні 5 хв., Поки шкіра не стане хрусткою, всього близько 20 хв. Вийміть рульку, прикрийте фольгою і залиште на 15 хв. Подавайте рульку з тушкованою кислою капустою або картоплею.

0/5 (0 Reviews)