ЛАЗЕНЬ МІ, САНДВІЧ З смажені на грилі СВИНИНОЮ

Такий (або схожий) сендвіч & ndash; щоденний ланч тисяч в'єтнамців, незалежно від їхнього соціального походження і доходу. М'ясо та овочі всередині нього приготовлені за місцевими традиціями, а ось багет і майонез дісталися в'єтнамцям від колишніх колонізаторів & ndash; французів. Відмінне поєднання! Майонез, до речі, класти зовсім не обов'язково, м'ясо дає достатньо соку.

Інгредієнти

  • 4 міні -багета
  • 200 г маринованих овочів, наприклад морква і дайкон
  • 1 довгоплідний огірок
  • 1 середній пучок кінзи майонез, за ​​бажанням
  • рослинне масло для змазування

для свинини:

  • 400 г м'якоті свинини з лопатки, з жирком
  • 1 велика цибулина шалот
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст. л. рибного соусу
  • 1-2 ч. л. цукру
  • соєвий соус
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Свинину наріжте дуже тонкими пластами – завтовшки 5 мм. Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот. Крок 2 Змішайте часник, шалот, цукор і рибний соус. Посоліть і поперчіть. Покладіть в отриману суміш свинину і добре перемішайте. Накрийте і залиште на 30 хв. Крок 3 Розпаліть вугілля – вони повинні добре прогоріти і затягнута білим попелом. Або ж сильно нагрійте сковороду-гриль. Крок 4 Змастіть маслом грати або сковороду-гриль. Покладіть м'ясо і обсмажуйте до рум'яної скоринки, перевернувши один раз, приблизно 10 хв. Остудіть, збризніть соєвим соусом. Крок 5 Огірок наріжте дуже тонкими кружечками, трохи посоліть. У кінзи видаліть стебла. Крок 6 Кожен міні-багет розрізати вздовж навпіл, не зовсім до кінця. На нижню частину покладіть м'ясо, на нього – мариновані овочі, потім огірки і кінзу. Якщо ви використовуєте майонез, змастіть їм верхню половину багета зсередини. Крок 7 Придавите сендвіч і подавайте відразу ж – або не пізніше ніж через 4-5 ч.

0/5 (0 Reviews)