Шкварчать Сісігамі, засмажені в воке НАЙДЕШЕВШІ ЧАСТИНИ свинини

За цим смішним для нашого вуха назвою ховається фантастично смачне і недороге блюдо, яке можна приготувати на свято. Головне & ndash; щоб всі присутні їли свинину. Сісігамі робиться з найбільш недорогих частин & ndash; вух і Пашина, вона ж очеревина, вона ж у наших продавців & laquo; нижня частина грудинки & raquo ;. Кісточки нам ні до чого, а от шкіра дуже навіть потрібна. Взагалі-то, в оригіналі використовуються ще свинячі щоки і п'ятачок & ndash; так що ви вільні слідувати оригіналу. Сісігамі на останньому етапі приготування часто перекладається з вока на плоскі порційні чавунні сковорідки: саме на них і утворюється найсмачніша частина цієї страви & ndash; засмаженою скоринка. Подають Сісігамі прямо на цих сковорідках, прямо з печі, & ndash; від цього він і шкварчать.

шкварчать Сісігамі, засмажені У воке НАЙДЕШЕВШІ ЧАСТИНИ свинини

Інгредієнти

  • 2 підготовлених (очищених і обпалених) свинячих вуха
  • 500 г свинячої Пашина (грудинки) на шкірі
  • 400 г курячої печінки
  • 1 велика цибулина
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 гострий перець чилі
  • вершкове масло
  • 1/4 склянки соку цитрусового фрукта каламансі або суміші соку лайма і лимона
  • 1/2 склянки соєвого соусу
  • 2 сушених перцю чіпотле
  • 1/2 ч. л. копченої меленої паприки
  • сіль
  • мелений чорний перець

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ретельно промийте свинячі вуха і покладіть в каструлю. Наріжте пашину великими шматками і покладіть туди ж. Роздавите, очистіть і крупно порубати часник. Крок 2 Додайте в каструлю зі свининою перці чіпотле і часник, влийте соєвий соус і половину цитрусового соку, залийте 1 склянкою окропу. Крок 3 Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, варіть, щільно закривши кришкою, до м'якості, від 1,5 год. Крок 4 Вийміть м'ясо з каструлі, видаліть часник і перці. Покладіть в каструлю – в рідину від приготування м'яса – печінку. На середньому вогні тушкуйте до напівготовності, іноді перевертаючи. Потім остудіть печінку. Крок 5 Вуха і шматки Пашина обсмажте під максимально розігрітим грилем з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім наріжте маленькими шматочками. Крок 6 Наріжте печінку такими ж шматочками, як м'ясо. Крок 7 Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Чилі наріжте півкільцями. Крок 8 В воке розігрійте вершкове масло, покладіть цибулю і обсмажуйте до прозорості, 5 хв. Додайте чилі, м'ясо і печінку, приправте чорним перцем і паприкою, посоліть, ретельно перемішайте, полийте цітруовим соком. Обсмажуйте, майже не перемішуючи, поки на дні вока не утворюється корочка. Подавайте дуже гарячим. До речі

Обов'язково перевірте, чи добре підготовлені вуха і пашина. Шкіра на дотик повинна бути гладкою, без волосків-щетини. Якщо це не так, вуха можна обпалити, а очеревину поголити (звичайної одноразовою бритвою) і теж обпалити. Інакше є ваш Сісігамі потім буде просто неможливо.

0/5 (0 Reviews)