ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ СО СВИНИНОЮ І квасолею

ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ СО СВИНИНОЮ І квасолею

ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ СО СВИНИНОЮ І квасолею

 ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ СО СВИНИНОЮ І квасолею

 ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ СО СВИНИНОЮ І квасолею

Зимова їжа x Інгредієнти

  • картопля – 1 кг
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • корінь пастернаку – 200 г
  • часник – 3 зуб.
  • квасоля в томатному соусі – 1б
  • свинина, м'якоть (лопатка) – 800 г
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Картопля очистити і нарізати часточками, свинину на дуже тонкі пластинки, свіже м'ясо складно нарізати тонко, спробуйте його злегка остудити в морозильній камері. Отже, нарізане м'ясо заливаємо 3 ст. л. соєвого соусу + тертий часник, залишаємо на 20 хв. Крок 2 Цибулю нарізати тонкими півкільцями, корінь пастернаку очистити і нарізати середнім кубиком. Крок 3 На сковороду налити трохи олії, викласти м'ясо, злегка обсмажити, додати цибулю і пастернак, отримавши середню (кремову обсмажування) додаємо картоплю, накриваємо “дахом” і тушкуємо 10 хв. Після закінчення часу додаємо квасоля, солимо, перчимо, викладаємо в глибоку форму для запікання. Духовка 20 хв на 220 градусів. Перед подачею посипати зеленню кропу. Аромат незвичайний, а який затишний, зимовий смак!

0/5 (0 Reviews)