Ледачі голубці відомі багатьом. Це швидкий спосіб приготувати улюблене блюдо на швидку руку. Але ж з тих же інгредієнтів можна зробити смачну запіканку !. По суті, виходить один дуже великий і дуже ледачий голубець. Цей рецепт для тих, хто цінує свій час, але разом з тим хоче харчуватися смачно.
Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти
- фарш м'ясний 500 г
- рис 0,5 стакан (а)
- капуста 1 кг
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- перець солодкий 1 шт.
- корінь селери невеликий 0,5 шт.
- помідор 2 шт.
- масло рослинне
- сир твердий 50 г
- яйце 1 шт.
- базилік
- сіль
- перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нарізати цибулю кубиками. Морква, перець, селера нарізати соломкою. Пасерувати нарізані овочі на рослинному маслі кілька хвилин. Крок 2 Помідори обдати окропом, очистити від шкірки, м'якоть нарізати кубиками і додати до овочів. Загасити 3 хвилини. Рис відварити до напівготовності, злити воду. Крок 3 У великій чаші перемішати фарш, обсмажені овочі, рис, яйце. Посолити, додати базилік, перець за смаком. Нашаткувати тонко капусту. Додати капусту до фаршу, перемішати, посолити, якщо потрібно. Крок 4 Скласти отриману масу в форму для запікання і поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Натерти сир. За 5 хвилин до готовності присипати запіканку тертим сиром. Запіканка готова.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!