ЗАПІКАНКА & QUOT; дуже ледачих ГОЛУБЕЦЬ & QUOT;

Ледачі голубці відомі багатьом. Це швидкий спосіб приготувати улюблене блюдо на швидку руку. Але ж з тих же інгредієнтів можна зробити смачну запіканку !. По суті, виходить один дуже великий і дуже ледачий голубець. Цей рецепт для тих, хто цінує свій час, але разом з тим хоче харчуватися смачно.

 ЗАПЕКАНКА & amp; QUOT; дуже ледачих ГОЛУБЕЦЬ & amp; QUOT;

ЗАПЕКАНКА & amp; QUOT; дуже ледачих ГОЛУБЕЦЬ & amp; QUOT;

Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти

  • фарш м'ясний 500 г
  • рис 0,5 стакан (а)
  • капуста 1 кг
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • перець солодкий 1 шт.
  • корінь селери невеликий 0,5 шт.
  • помідор 2 шт.
  • масло рослинне
  • сир твердий 50 г
  • яйце 1 шт.
  • базилік
  • сіль
  • перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Нарізати цибулю кубиками. Морква, перець, селера нарізати соломкою. Пасерувати нарізані овочі на рослинному маслі кілька хвилин. Крок 2 Помідори обдати окропом, очистити від шкірки, м'якоть нарізати кубиками і додати до овочів. Загасити 3 хвилини. Рис відварити до напівготовності, злити воду. Крок 3 У великій чаші перемішати фарш, обсмажені овочі, рис, яйце. Посолити, додати базилік, перець за смаком. Нашаткувати тонко капусту. Додати капусту до фаршу, перемішати, посолити, якщо потрібно. Крок 4 Скласти отриману масу в форму для запікання і поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Натерти сир. За 5 хвилин до готовності присипати запіканку тертим сиром. Запіканка готова.

0/5 (0 Reviews)