Зараз саме час готувати ситні м'ясні страви з різними овочами, якими багата осіння пора. Наприклад болгарський солодкий перець, повинен якомога частіше бути присутніми в нашому раціоні харчування через вміст в ньому вітамінів С і А. Більшість господинь гасять фаршировані перці в каструлі на плиті. Я пропоную приготувати смачний і корисний обід або вечерю в духовці.
Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти
- болгарський перець (червоний, жовтий, оранжевий) 6 шт.
- рис 100 г
- м'ясний фарш 350 г
- морква 1 шт.
- ріпчасту цибулю 2 шт.
- зелень свіжа 1 пучок (а)
- сіль 1 ч.л..
- перець мелений 1 щіпка (і)
- томатна паста 2 ст.л..
- вода 500 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
, Скласти в глибоку Відварити рис, морква і одну цибулину нашаткувати соломкою і обсмажити на олії до золотистого кольору. Фарш змішати з відвареним рисом, обсмаженими морквою і цибулею. Додати нашатковану зелень петрушки, посолити і поперчити по-смаку. Перемішати і нафарширувати підготовлені болгарські перці. Готові перці встановити в глибоку форму для запікання. Крок 2
Обсмажити до золотистого кольору другу нашатковану цибулину, додати томатну пасту, влити воду, перемішати, посолити і згасити приблизно хвилин 5. Цим соусом полити зверху перці, залишки соусу вилити на дно форми. Форму накрити фольгою і поставити в розігріту до 170 * духовку приблизно хвилин на 30. Крок 3
Потім фольгу прибрати і кожну перчинку накрити кришками від перців і поставити назад в духовку ще хвилин на 10. Крок 4
Яскраві, соковиті і смачні перці готові!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!