ЗАПЕЧЕНИЙ БОЛГАРСЬКИЙ ПЕРЕЦ

Зараз саме час готувати ситні м'ясні страви з різними овочами, якими багата осіння пора. Наприклад болгарський солодкий перець, повинен якомога частіше бути присутніми в нашому раціоні харчування через вміст в ньому вітамінів С і А. Більшість господинь гасять фаршировані перці в каструлі на плиті. Я пропоную приготувати смачний і корисний обід або вечерю в духовці.

Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти

  • болгарський перець (червоний, жовтий, оранжевий) 6 шт.
  • рис 100 г
  • м'ясний фарш 350 г
  • морква 1 шт.
  • ріпчасту цибулю 2 шт.
  • зелень свіжа 1 пучок (а)
  • сіль 1 ч.л..
  • перець мелений 1 щіпка (і)
  • томатна паста 2 ст.л..
  • вода 500 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

, Скласти в глибоку Відварити рис, морква і одну цибулину нашаткувати соломкою і обсмажити на олії до золотистого кольору. Фарш змішати з відвареним рисом, обсмаженими морквою і цибулею. Додати нашатковану зелень петрушки, посолити і поперчити по-смаку. Перемішати і нафарширувати підготовлені болгарські перці. Готові перці встановити в глибоку форму для запікання. Крок 2

ЗАПЕЧЕНИЙ БОЛГАРСЬКИЙ ПЕРЕЦ

Обсмажити до золотистого кольору другу нашатковану цибулину, додати томатну пасту, влити воду, перемішати, посолити і згасити приблизно хвилин 5. Цим соусом полити зверху перці, залишки соусу вилити на дно форми. Форму накрити фольгою і поставити в розігріту до 170 * духовку приблизно хвилин на 30. Крок 3

Потім фольгу прибрати і кожну перчинку накрити кришками від перців і поставити назад в духовку ще хвилин на 10. Крок 4

 ЗАПЕЧЕНИЙ БОЛГАРСЬКИЙ ПЕРЕЦ

Яскраві, соковиті і смачні перці готові!

0/5 (0 Reviews)