Інгредієнти
- 400 г гарбуза
- 2 яйця
- 50 г російського сиру
- 50 г копченого бекону
- 8 підкопченими сосисок
- 1 ст. л. рослинного масла
- 2 яблука
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. М'якоть вимити, нарізати великими кубиками, покласти в киплячу підсолену воду і варити до готовності, 7 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім подрібнити в блендері в пюре. Сир натерти на тертці. Крок 2
Додати в гарбузове пюре яйця, тертий сир і збити в однорідну масу. Перекласти в миску. При необхідності приправити сіллю і перцем. Крок 3
бекон нарізати невеликими шматочками. Кожну сосиску розрізати навпіл. Яблука вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Кожну четвертинку розрізати навпіл. Крок 4
У сковороді розігріти олію, обсмажити бекон, 3 хв. Додати сосиски і смажити до рум'яної скоринки, 5 хв. Крок 5
Перекласти бекон і сосиски разом з соком, що виділився в форму для випічки, додати яблука, перемішати. Крок 6
Влити гарбузове пюре і запекти в розігрітій до 200 ° С духовці 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!