ЗАПІКАНКА З яловичого фаршу З ЯЙЦЕМ

ЗАПІКАНКА З яловичого фаршу З яйцем

ЗАПЕКАНКА З яловичого фаршу З яйцем

Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти

  • фарш яловичий – 1 кг
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • яйце куряче – 6 шт.
  • морква – 2 шт.
  • перець болгарський – 2 шт.
  • перець гострий – 1 шт.
  • зелень на вибір – 1 пучок
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • кефір – 100 г
  • сметана – 2 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • сир будь-який твердий – 150 г

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Ставимо варитися 3 яйця на 7 хвилин, вони нам потрібні круто. Фарш в миску + сіль + перець + різана дуже дрібним кубиком морква + перець болгарський дрібним кубиком + 3 сирих яйця + тертий сир. Крок 2 Цибуля ріпчаста порізати дрібними кубиками і обсмажити до прозорості на олії + роздавлений часник. Додати вміст сковороди в фарш, змішати фарш дуже ретельно до певної однорідності, “подружити” все інгредієнти фаршу. Крок 3 У вогнетривку форму з високими бортиками викласти половину фаршу, на нього викласти половинки очищених яєць, зварених круто, зверху другу частину фаршу, розрівняти поверхню. Змащувати форму необов'язково, буде достатньо рідини, яку періодично потрібно зливати. Ставимо в духовку на 40-50 хв при температурі 200 ° С. Крок 4 Приготовим соус для поливання запіканки: кефір змішати зі сметаною і додати зелень (у мене кріп), добре розмішати + мелкорезаний гострий перець. Запіканку вийняти з духовки і дати їй перед нарізкою злегка охолонути, подавати з соусом!

0/5 (0 Reviews)