Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти
- фарш яловичий – 1 кг
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- яйце куряче – 6 шт.
- морква – 2 шт.
- перець болгарський – 2 шт.
- перець гострий – 1 шт.
- зелень на вибір – 1 пучок
- масло рослинне – 4 ст. л.
- кефір – 100 г
- сметана – 2 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- сир будь-який твердий – 150 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Ставимо варитися 3 яйця на 7 хвилин, вони нам потрібні круто. Фарш в миску + сіль + перець + різана дуже дрібним кубиком морква + перець болгарський дрібним кубиком + 3 сирих яйця + тертий сир. Крок 2 Цибуля ріпчаста порізати дрібними кубиками і обсмажити до прозорості на олії + роздавлений часник. Додати вміст сковороди в фарш, змішати фарш дуже ретельно до певної однорідності, “подружити” все інгредієнти фаршу. Крок 3 У вогнетривку форму з високими бортиками викласти половину фаршу, на нього викласти половинки очищених яєць, зварених круто, зверху другу частину фаршу, розрівняти поверхню. Змащувати форму необов'язково, буде достатньо рідини, яку періодично потрібно зливати. Ставимо в духовку на 40-50 хв при температурі 200 ° С. Крок 4 Приготовим соус для поливання запіканки: кефір змішати зі сметаною і додати зелень (у мене кріп), добре розмішати + мелкорезаний гострий перець. Запіканку вийняти з духовки і дати їй перед нарізкою злегка охолонути, подавати з соусом!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!