КОТЛЕТИ З М'ЯСА ПТИЦІ з мигдалем І ЯБЛУКОМ

Ці котлети відмінно підійдуть до обіду або вечері. На гарнір можна використовувати салат зі свіжих овочів і трав. Яблуко надає свіжість і соковитість, а мигдаль – смакову нотку.

Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти

  • Філе індички – 350 г
  • Філе куряче – 350 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Мигдаль (смажений, подрібнений) – 6 ст. л.

  • Зелене яблуко (велике) – 1 шт.
  • Сливки (або молоко) – 150 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Петрушка
  • Спеції (сіль, чорний мелений перець, кмин) – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 з філе птиці зробити фарш. Додати натерте на дрібній тертці яблуко, крихту мигдалю, вершки (молоко), подрібнений часник, зелень петрушки, спеції. Крок 2 Фарш гарненько вимішати, залишити на 15-20 хвилин. Крок 3 Трохи вологими руками сформувати з фаршу котлети. Обсмажувати на сухій сковороді (з антипригарним покриттям) до золотистого кольору. Потім, накрити сковорідку кришкою і довести котлети до готовності.

0/5 (0 Reviews)