Завиванець З МУЛЬТІОВОЩНИМ ПЮРЕ І кисло тюрінзькому & QUOT; Мясницькій & QUOT; КАПУСТОЮ

Завиванець З МУЛЬТІОВОЩНИМ ПЮРЕ І кисло тюрінзькому & amp; QUOT; Мясницькій & amp; QUOT; КАПУСТОЮ

Інгредієнти

для завиванца:

  • свиняча лопатка зі шкіркою – близько 1,2 кг
  • майоран – 0,3 ч. л.
  • мелений перець, сіль
  • часник молодий – 4 зубчики
  • розмарин (я брав свіжий) – 0,3 ч. Л.

для капусти:

  • кмин – 0,5 ч. л.
  • квашена капуста – 1 стакан

для маринаду:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> біле столове вино – 0,1-0,15 л
  • лист лавровий – 2 шт.
  • перець чорний – 8 горошин
  • вода

для обсмажування:

  • масло рослинне – 3 ст. л.

для пюре:

  • морква велика – 1 шт. велика
  • корінь пастернаку – 50 г
  • селера (корінь) – 150 г
  • масло вершкове – 20 г
  • молоко – 100 мл
  • шафран – 5 тичинок
  • картопля великий – 4 шт. середніх
  • сіль

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 завиванець з МУЛЬТІОВОЩНИМ ПЮРЕ і кисло тюрінзькому & amp; QUOT; Мясницькій & amp; QUOT; КАПУСТОЮ

з лопатки видалити кістку і частину м'якоті, так, щоб шкурка з салом утворили клапоть для загортання ( см. фото). На поверхні шкурки нанести гострим ножем сітку з ромбів з кроком ок. 1 см. Крок 2

Завиванець З МУЛЬТІОВОЩНИМ ПЮРЕ І кисло тюрінзькому & amp; QUOT; Мясницькій & amp; QUOT; КАПУСТОЮ

У зворотну поверхню шкурки і на м'ясо нанести роздавлений часник, прянощі трави, посолити. М'ясо загорнути рулетом і скріпити дерев'яними шпильками і ниткою. Завиванець швидко на великому вогні обсмажити на сковорідці з торців для закриття пор. Духовку розігріти до 200 градусів. У латку встановити решітку, на неї укласти завиванец. Залити маринад так, щоб він ледь торкався м'яса. Запікати м'ясо 1 годину 15 хвилин, поливаючи кожні 15 хвилин маринадом з латки. Потім встановити температурний режим на 50-70 градусів і дістати його вже перед сервіровкою. Під час запікання м'яса змішати квашену капусту з вином і кмином і залишити настоюватися при кімнатній температурі. Крок 3

Завиванець З МУЛЬТІОВОЩНИМ ПЮРЕ і кисло тюрінзькому & amp; QUOT; Мясницькій & amp; QUOT; КАПУСТОЮ

Картоплю і коріння очистити і нарізати нетонких скибочками розміром 3-4 см. Моркву розділити на три частини. У каструлі з невеликою кількістю води відварити спочатку картоплю і моркву, через 10 хвилин кипіння додати пастернак, селера, шафран; посолити. Після готовності овочів відокремити 1/3 морквини, нарізавши її дуже дрібними кубиками і додати її в капусту, а решта 2/3 – нарізати кубиками або кружечками. Всі залишилися коренеплоди пюрировать, використовуючи овочевий відвар, вершки і масло. З латки набрати ок. 150 мл виділився м'ясного соку, додати його в капусту. Капусту прогріти в мікрохвильовій печі або в каструльці, не доводячи до закипання розсолу. А з останків процеженного соку можна при бажанні приготувати білий соус, додавши вершків. Примітка. Капусту я використовував готову. Але склад її відповідає описаному.

0/5 (0 Reviews)